Oldalak

2024. 07. 06.

Hirdetés: 2024. július 7.

1. Mijo Barada lelkigyakorlat hétfőn-kedden-szerdán. Online regisztráció a lelkigyakorlat.hu oldalon kötelező. Hétfőn 7:30 a résztvevők bejelentkezése. 8:30 dicsőítés. 9:00 előadás… A lelkigyakorlat alatt a Millenniumi templom foglalt lesz. A Szent Kereszt templom látogatható. A lelkigyakorlaton szolgálatot teljesítőkért imádkozzuk el a Szent Vér védelmét.

2. Keresztelői felkészítő pénteken 18 órakor a felső hittanteremben.

3. Előre hirdetjük, hogy július 17-én, szerdán 21 órakor kerül sor a Régi Zene Fesztivál keretében Tóth-Vajna Zsombor koncertjére a Millenniumi templomban.

4. A Szent Kinga búcsút július 24-én, szerdán tartjuk 18 órakor a szécsenyi Deszka-templomban. Szent Kinga születésének 800., valamint Szent Hedvig születésének 650. évfordulóján, a kettős jubileum alkalmából magyar-lengyel-székely közös megemlékezés lesz a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, azaz a Tusványoson július 24-én 14 órakor a Bánffy Miklós társalgóban (sátorban). Ennek folyománya lesz a szécsenyi búcsú, ahol magyar-lengyel liturgiát végzünk. A szentmise főcelebránsa és szónoka Msgr. Tamás József ny. püspök. A kedves hívek részvételére számítunk.


 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése