2016. 08. 24.

Nem ismerte 100 millió dolláros értékét


Tíz évig a kunyhójában tartotta a világ legnagyobb és legértékesebb gyöngyét egy szerencsés halász, aki nem volt tudatában a szerencséjének - írja az asiaport.hu.

Egyszerűen szerencsekabalának tekintette az óriási gyöngyöt és továbbra is teljes szegénységben élt. Ám kunyhójában tűz ütött ki. Épp hogy el tudott menekülni.
A 34 kilós gyöngy megmaradt. A helyi turistahivatalban rádöbbentek: ilyen nagy gyöngy nincs a világon! Az értéke legalább 100 millió dollár!
Most kiállítják az isten háta mögötti Puerta Princescában. Abban bíznak, hogy meg tudják tartani a világ legnagyobb gyöngyét, mely vonzza a turistákat is. Az eddigi rekordot Allah gyöngye tartotta: 6,4 kiló és az értéke 35 millió dollár. Azt is a környéken találták.
A halász kilétét homály fedi. Félnek attól, hogy elrabolják, hiszen híres és gazdag lett. Azt nem lehet tudni, hogy mennyit kapott a gyöngyért, amely a legnagyobb és legértékesebb a világon.
Megtekinthető Puerta Princescában, a Fülöp szigetek egyik isten háta mögötti részén…
 **
 Neked ennél nagyobb értéked van!
"Mit ér az embernek, hogy megszerzi az egész világot, ha a lélek kárát vallja? Mert mit adhat cserébe az ember a lelkéért?" Mk 8,36-37.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése