2015. 03. 30.

A Germanwings gépét mégiscsak lelőtték!!!!

A whatdoesitmean.com információi szerint a High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS) lézerfegyver tesztelése közben a eredeti cél helyett a Gemanwings 4U 9525 -ös járatát találták el.
Az új típusú fegyvert az olaszországi Avionban állomásozó US Air Forces (Amerikai Légierő) 510th Fighter Squadron egysége tesztelte. Feladatuk egy imitált Nyugat-Európa ellen irányuló rakétatámadás elhárítása ezzel az új fegyverrel. Ez a gyakorlat kiegészült az imitált támadást végrehajtó rakéta irányítórendszerének elektronikus zavarásával.
Ezt a fegyvert elsősorban rakéták és repülőgépek megsemmisítésére fejlesztették ki.
Érdekes, hogy kedden, a fegyver tesztelése idején, a brit polgári radar rendszer is elsötétült egy rövid időre. Ebben az időben telepítették Manchesterben a British B-1 Lancer bombázókat, amelyek közül néhány már fel van szerelve a HELLADS lézer fegyverrel. Itt is tesztelték az elektronikus zavarást, melynek elektromos hatásai Dél-Franciaország felé, a célként kijelölt "behatoló" rakéta irányába is hatottak abban az időben, amikor a Germanwings gépe arra repült. Nyugat-Európában több helyen észleltek elektronikus légköri zavarokat.

A cikkből nem derül ki, mi okozta a tesztelt fegyver céltévesztését, de a gyors sülyedésben lévő, rádiókapcsolatában lebénult és a zavarás miatt esetleg más elektronikus hibát is szerzett AIRBUS A320-at vette célba, amit már kis magasságban, a becsapódás előtt talált el.


A tragédia helyszínén ilyen törmelék borít több, mint száz hektárt

Ez megmagyarázza a gép apró részekre szakadását és a roncsok 10-20 kilométeres körben történő szétszóródását. Arra is választ ad, miért nem találtak holttesteket, csak szétszaggatott emberi maradványokat.
(Az Ukrajna felett 10 km magasból lelőtt maláj gép utasainak holttestét a zuhanás után össze tudták szedni, és hullazsákokban DNS vizsgálatra vinni.)
Helyszíni beszámolók szerint a Germanwings maradványi közt aktatáskánál nagyobb emberi maradványokat nem találtak.

Az események hamisításának módszerére az Ukrajna felett lelőtt maláj gép példáját hozza, ahol műholdfelvételen lehet látni a gép lelövését, de a hírközlés mégis a szeparatisták orosz rakétával végrehajtott akciójáról beszél.-írja awhatdoesitmean.com


A kép bal sarkában, a bekeretezett helyen látható vadászgépről indított levegő-levegő rakéta végzett a maláj utasszállítóval.
Nemzeti Hírháló

Kapcsolódó:
   Felbukkant egy érdekes konspiráció a Germanwings katasztrófája kapcsán!
   Ellopták volna a Germanwings fekete dobozának memória kártyáját? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése