2024. 01. 27.

Hirdetés: 2024. január 28.

1. A plébániai hittanórára várjuk a gyerekeket. A program az Egyházközségi Apostolban közölveó.

2. Kérjük, hogy a ministránsok vegyék át a 2023-ban gyűjtött pontokra a jutalmat.

3. Február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnep. Szentmisét végzünk: 6:30, 7, 11 és 18 órakor. Első péntek is, meglátogatjuk idős és beteg híveinket. 17 órától  keresztelői felkészítőt tartunk.

4. Szombaton a szentmiséken balázsáldás, és 10 órakor ministránsképző.

5. Jövő vasárnap elsővasárnapi szentségimádás.

6. Előzetesen hírdetjük, hogy február 10-én, szombaton Szeretetláng lelkinap a Millenniumi templomban.  

7. Február 14-én Hamvazószerda, és Isten szolgája Márton Áron kilencedet február 12-én, hétfőn tartjuk püspökké szentelésének 85. évfordulóján.

8. A Krisztus világa 2024. januári számát a ministránsok árusítják. A tartalomból:

Megújuló közösség – Legyünk imával megújuló közösséggé, kilépő egyházzá, másokat is buzdítva az egyházközségi aktív részvételre. Legyünk a pap nélkül maradt plébániák, filiák támogatói, hogy a kis közösségek tudjanak megújulni. Segítsük őket, mert az Úr napja rendszeres megünneplése nélkül nem jön létre keresztény közösség! – A római szentmisekánon szentjei 1. rész – Dr. Jakubinyi György ny. érsek atya új sorozata feltárja liturgiánk gazdagságát. 40 éve halt meg Huber József – Isten Szolgája Márton Áron titkára, irodaigazgatója, általános püspöki helynöke és teológiai tanár életútja keresztmetszetet nyújt a nagy püspök koráról – ismerteti Virt László. Az ifi rovatban: Mit akar velünk a Teremtő? – egy sikeres ifjú hogyan ismerte fel hivatását. Ég és fold között rovatban Szent Pál megtérésé, továbbá a derűs oldalt olvashatjuk. Egy kis fejtőrő a Keresztrejtvény. A lap ára: 3,50 lej.

9. Kapható a Hiterősítő A-, B-, C-év homiliás könyv, valamint A Szentlélek szentsége bérmálkozók hittankönyve a plébánián és a Kegytárgyboltban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése