2019. 01. 26.

Tudomásukra: 2019. január 27.


1. A plébániai hittanórára várjuk a diákokat kedden, csütörtökön és pénteken. Mindazok, akik még ha kevésszer is ministráltak, a hittanórán átvehetik a pontokra járó jutalmat a hittanórán.
2. Pénteken az elsőáldozók hittanórája 3-4 óráig és 4-5 óráig.
A bérmálkozók felkészítője péntek este 7-8 óráig van.
3. Keresztelői felkészítőt tartunk minden pénteken 17 órakor.
4. Péntek elsőpéntek, meglátogatjuk betegeinket.
5. Február 2-án, szombaton Gyertyaszentelő Boldogasszony. Jézus bemutatása a templomban. Szentmisét végzünk reggel 7 órakor, de. 11 órakor és este 6 órakor. Minden szentmise előtt gyertyaszentelést tartunk. A ministránsokat várjuk a szentmisékre.
6. Jövő vasárnap Szent Balázs püspök és vértanú napja, a szentmisék végén általános balázsáldást osztunk.
7. A szociális testvérek február 6-13. között Kísért imádság hetét szerveznek. Jelentkezni lehet január 31-ig Farkas Ibolya testvérnél. Telefonszám az Apostolban megtalálható. (0745 390 189)
8. Medjugorje-i zarándoklatot szerveznek április 29-május 5 között. Érdeklődni Kádár Gizellánál lehet. Telefonszám az Apostolban megtalálható (0748 620 291).
9. A Krisztus világa 2019. januári száma a ministránsoknál, és a Katolikus falinaptár a kegytárgyasnál kapható. A januári számból figyelmükbe ajánljuk Hogyan segítsünk gyermekeinknek érzelmeik feldolgozásában? – cikket, mert az érzelmek nagy szerepet játszanak a kapcsolatok kiépítésében, a cselekedetek végrehajtásában. Felnőttként és gyermekként is csak akkor vagyunk képesek segíteni magunkon, ha valaki meghallgat minket, és odafigyelő, együttérző módon reagál a problémáinkra. E cikk tanácsai nagyon jó szolgálatot tehetnek családi kapcsolataink jó alakulásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése