2022. 07. 30.

Hirdetés: 2022. július 31.

1. Figyelmükbe ajáljuk a Krisztus világa július-augusztusi számát. A tartalomból: Nagyszülők világnapjára – Ferenc pápa üzenete: Még öreg korukban is gyümölcsöt teremnek. Necsak szemlélői legyünk az életnek. Ne hagyjuk magára az időseket. Minden családnak szóló útmutatás ad a Szentatya. Szent Joákim és Szent Anna – Jézus nagyszüleiről P. Barsi atya szól hozzánk.  A lap további tartalmából: Jó nyaralás! Ember! Ki tett bíróvá? – vitás kérdésekben milyen legyen a Jézusi magatartás – ez a mai evangélium fő kérdése. Vakáció! – szülőknek és gyerekeknek. Orvosok védőszentjei és szent orvosok – Jakubinyi érsek úrtól. CSIT 2022. Augusztus 9-13. Nálunk járt Sík Sándor – Mirk László írása. Könnyes tünődések anyákról – Sárközi Sándor atya esszéje. Nyaraló gyerekeknek: Tenger, hullámok, ragyogás – Borsodi L. Lászlótól. Derűs oldal, keresztrejtvény. A lap ára 6 lej.

2. Az RMDSZ Csík Területi Nőszervezete meghívására, augusztus 2-án, kedden a Millennium templomban jótékonysági hangversenyt tart Mága Zoltán világhírű hegedűművész. A koncert időpontja 16.00-17.30 óra. 

A belépő jelképes összege 20 lej. 
Örülünk, hogy összefogással sikerül segíteni embertársainkon.  Adománydobozt teszünk ki és abba gyűjtjük össze a teljes összeget. A begyűlt adomány egyik felét adjuk a csíkszeredai Authelp egyesületnek a másik felét a Művész úr, mint minden állomásnál a Kárpátaljai magyar családok megsegítésére ajánlja fel. 
Kérjük plébániánk híveit és Csíkszereda lakóit, hogy az eseményen vegyenek részt, és ismerőseiknek is szóljanak.

3. Pénteken meglátogatjuk betegeinket, és 18 órától keresztelői felkészítőt tartunk.

4. Augusztus 10. és 13 között lesz a CSIT Csíksomlyón a Szent István Ház udvarán. Akik részt akarnak venni ifjaink közül, azok jelentkezzenek be a csit.fif.ma weboldalon.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése