2020. 01. 19.

Hirdetés: 2020. január 19.


1. A keresztények egységéért imádkozunk. Ökumenikus imahetet tartunk hétfőtől vasárnapig. Holnap az unitárius templomban kezdjük. Az imahét programja az Apostolban és a Hirdető táblán megtalálható. Szombaton este 6 órakor a Millenniumi templomban tartjuk. A program itt található:
Keresztények egységéért imahét 2020.01.20-26.

2. A plébániai hitoktatás kedden és csütörtökön a 0-tól a VIII. osztálynak. Pénteken az elsőáldozásra és bérmálásra készülőknek.

3. Keresztelői felkészítőt pénteken 17 órakor. Ministránsképző pedig szombaton 10 órakor.

4. Hargitafürdőn szombat este 6 órakor a pálosok beiktatásának évfordulója és a Boldog Özséb Év megnyítója. Szentbeszédet mond Tamás József püspök úr. A misét közvetíti a Mária-Rádió is.

5. A megszentelő szeretet útján – címmel a szociális testvérek február 5. és 12. között szeretettel hívják a Kísért imádság hetére mindazokat, akik szeretnének megtanulni imádkozni a Szentírással. Ajánljuk férjeknek és feleségeknek. A program iránt érdeklődők jelentkezzenek január 31-ig Farkas Ibolya testvérnél a szocialis.testverek@gmail.com címen.

6. Medjugorjei zarándoklat április 14-20 között. Jelentkezni Kádár Gizellánál lehet a 0748-620.291 számon.

7. Pénteken 18. órakor a Városházán Bakk Miklós: A román nemzetépítés az európai nacionalismusok tükrében címmel tart előadást.

8. Ministránsaink átvehetik a szolgálatukra járó jutalmat a plébánián.

9. Ft. dr. Kovács Gergely kinevezett érsek püspökké szentelése és érseki beiktatása Gyulafehérváron február 22-én 11 órakor lesz. Két autóbuszt foglaltunk. Feliratkozni a plébánián lehet. Az ára 60 lej/fő.

10. Szeretettel ajánljuk a Krisztus világa januári számát, amely kapható a ministránsoknál és a kegytárgyboltban. Főpásztoraink elköszönője és az érsekutód bemutatása mellett a családoknak, ifjaknak szóló témák olvashatók.

Krisztus világa, 2020. január - Szemle





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése