2018. 10. 27.

Tudomásukra: 2018. október 28.


1. Ma  hajnal 3 órakor elkezdődött a téli időszámítás, vagyis az óramutatót vissza kellett vinni. A vasárnapi miserend időpontja nem változik. Ezentúl hétköznap este 18 órakor misézünk.
2. Az októberi rózsafüzért hétfőn, kedden és szerdán este fél 6 órakor végezzük.
3. A héten az I-VIII. osztályosok plébániai hittanórája elmarad. A bérmálkozóknak péntek este 7 órakor felkészítőt tartunk.
4. Október 30-án, kedden a háromszéki Táncegyüttes előadja a "Vágják az erdei utat..." című műsorát a Csíki Játékszín nagytermében.
5. November 1-je, csütörtök Mindenszentek napja. Kötelező ünnep, szentmisét végzünk reggel ½ 7, 7, 11 és este 6 órakor. Mindenszentek napján, csütörtökön du. 3 órakor vecsernyét tartunk a Róm. Kat. temetőben. Az Apostolban a nap tévesen jelent meg, elnézésüket kérjük.

6. Teljes búcsú nyerhető november 1-8. között naponta egyszer a halottak részére, ha szentségekhez járulunk, meglátogatjuk a temetőt vagy templomot, kápolnát és elimádkozzuk a Hiszekegyet, Miatyánkot a Szentatya szándékára.
7. November 2-án Halottak napja, a szentmiséket halottainkért ajánljuk fel ½ 7, 7, 11 és este 6 órakor. Elsőpéntek, meglátogatjuk betegeinket.
8. A keresztelői felkészítőt ezentúl pénteken du. 5 órakor tartjuk.
9. Szombaton ministránsképző de. 10 órakor.
10. Figyelmükbe ajánljuk a keresztény sajtót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése