2020. 06. 18.

Hirdetés: 2020. június 18.


1. Holnap Jézus Szent Szíve főünnep. Imavilágnap a papság megszentelődéséért. Darvas-Kozma József  esp.-plébános   pappászenteléseének 43. évfordulója.
Templomainkban szentmisét végzünk  reggel 7 és este 7 órakor. Az esti szentmise után egy órás szentségimádás lesz, melyet a Jézus Szíve Családjai közösség vezet.

2. Szombaton Mária Szeplőtelen Szíve emléknap. Pénteken és szombaton a reggeli misét a facebookon is közvetítjük és azzal lezárjuk a közvetítés sorozatot.

3. Szombaton de. 10 órakor ministránsképző.

4. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót. Krisztus világa április-májusi összevont számát, valamint a júniusi számot. Kapható a ministránsoknál és a kegytárgyboltban.

5. A kedves hívek figyelmét felhívjuk, hogy vasárnap visszatérünk a járvány előtti miserendre, vagyis vasárnap misét tartunk reggel 7, 8, délelőtt ½10, 11 és ¼1 órakor délután 5 és este 7 órakor, azért hogy a hívek a templomba be tudjanak férni, hogy az előírások szerinti maszkkal a másfél métert betarthassák. Kérjük, hogy egymást tájékoztassák.

6.  Hétköznak június 22-től azaz hétfőtől reggel fél 7 és 7 órakor végzünk szentmisét, este 7 órakor, előtte ¼ órával Jézus Szíve litánia.

7. Hétfőn délután fél 6 órakor az elsőáldozók mindkét csoportjába járó diákok szüleivel  értekezletet tartunk az Angyalos templomban. Fontos megbeszélésről van szó, várjuk szeretettel a szülőket.

8. Szerdán, június 24-én újraindítjuk a jegyeskurzust a Millenniumi templom Mailáth G. Károly termében 18 órakor.
9. Híveink segíthetnek, ha adójuk 3,5%-át plébániánk számlájára átutalják. Űrlap a sekrestyében is kapható.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése