2024. 09. 21.

Hirdetés: 2024. szeptember 22.

1. A plébániai hitoktatást a hittanterem renoválása és új berendezések beszerzése miatt a héten nem tudjuk elkezdeni. Számításunk szerint csak október 1-jén. Jövőben is lesz bérmálás, a felkészítőt okt. 4-én kezdjük.

2. Keresztelői felkészítőt pénteken 18 órakor tartunk a felső hittanteremben.

3. Szeptember 28-án, szombaton 21-23 óráig vezetett szentségimádást tartunk a Millennium templomban.

4. Szeptember 29-én, Székesegyházunk búcsúja, Papnevelő Intézetünk tanévnyitója, I. Sz. Márton Áron püspök halálának 44. évfordulója. Autóbusszal Gyulafehérvárra zarándokolunk a székesegyház búcsújára. Jelentkezni még lehet a plébánián, az utazási díj 95 lej.

5. Szeptember 29-én, jövő vasárnap Szentírás vasárnapja, a szentmisék adományát a központunkba továbbítjuk a főegyházmegyei Katolikus Magyar Bibliatársulat javára. Szentírás vasárnapján du. 3 órakor Biblia olvasás a Millenniumi templomban.

6. Krisztus világa szeptemberi száma kapható. A tartalomból: A remény nyitánya – Karácsony napján kezdődik a 2025-ös szentév. Erről bővebben a vezércikkben. * Örök evangélium. * Emlékezzünk – a Márton Áron-i gazdag örökségről… * A római kánon átváltoztatás után szereplő szentjei – Jakubinyi Gy. érsek írása. * Könyvek és képek között – Sárközi Sándor atya írása. * Viccek – iskoláról, sofőrről, zsidóról, irodavezetőről, rendőrről viccek. * Keresztrejtvény * Vers Reményik-től * A lap ára 3,50 Ron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése