2019. 07. 20.

Hirdetés: 2019. július 21.


1. Szerdán 18 órakor jegyes-kurzust tartunk azok részére, akik ősszel akarnak házasságot kötni. A kurzus helyszíne az altemplom.

2. Pénteken keresztelői felkészítő 18 órakor a felső hittanteremben.

3. Szombaton 10 órától ministránsképző.

4. Szombaton tartjuk Szécsenyben a Szent Kinga búcsút. A keresztalja fél 12 órakor indul. A szentmisét fél 1 órakor tartjuk, utána agapé. Szeretettel várjuk a kedves híveket.

5. Előre hirdetjük, hogy jövő hetet követően, július 30-án kedden, és 31-én szerdán az esti szentmise után, Lányi Béla verbita missziós testvér, a Fülöp-szigeti Cebu város egyetemi professzora előadást tart Délkelet-Ázsia új álmai” címmel.

6. Egyházközségi Apostol hetilapunk, és a Krisztus világa folyóirat július-augusztusi száma kapható. Ferenc pápa csíksomlyói tanítása és köszönő levele emlékeztessen e történelmi látogatásra. Olvashatunk a betegekhez való viszonyunkról, és milyen a jó beteg. A lap az iskolásoknak a nyári jótettekről, a fiataloknak az intimitásról, a kisgyerekeknek a Mese Birodalmának elhagyásáról szól. A Régi székely anekdoták mellett, a keresztrejtvényben megtaláljuk Páli Szent Vince üzenetét. A pápalátogatás fotói szítsák fel a szárnyaló szív szeretetét. A két havi lap ára 4 lej.

7. Az Egyházközségi Apostol jövő heti számában elköszön a két tisztelendő: György Imre és Kovács József, és bemutatkozik az új káplán, Farkas Zsombor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése