2022. 02. 19.

Hirdetés: 2022. február 20.

1. Ma 18 órai szentmisén a Házasság Hete programot a házasok megáldásával zárjuk. Köszönjük mindazoknak, akik segítettek a rendezvény alatt és a részvételt is.

2. Február 22-én, kedden lesz két éve, hogy püspökké szentelték Kovács Gergely gyulafehérvári érseket. Imádkozzunk érte: Isten éltesse!

3. A plébániai hitoktatásra várjuk a diákokat kedden,csütörtökön és pénteken a program szerint.

4. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót. A Krisztus világa februári száma tartalmából: Család -  Házasság hete címen a főszerkesztő feleleveníti a II. Vatikáni Zsinat Egyház a mai világban lelkipásztori konstitúció tanítását: a házasság és a család szent voltáról; a hitvesi szerelemről; a házasság termékenységéről; a hitvesi szerelem és az emberi élet tiszteletéről; és hansúlyosan kiemelte, hogy a házassággal és a családdal mindenkinek törődnie kell
A Krisztus világa keresztény családok havilapja segítségével, mind pedig a jóakaratú emberekkel együttműködve igyekszünk segítséget nyújtani a családoknak, ami korunkban megkönnyíti az életet.
Legnagyobb a szeretet – Oláh-Gál Elvira interjúja Ft. Tamás József ny. püspökkel, felszentelésének 25 évfordulója kapcsán. Szent József jelenései 2. befejező rész Jakubinyi érsek úrtól. 
Miért hazudta magát hűtlen férjnek Mikszáth? – Kecskés Nikoletta írása, hogyan kérte meg másodszor is volt felesége kezét Mikszáth Kálmán író. 
Szent Ágota élete, gyermekeknek ajánlott szentírás, a két kis apostol hétvégére tervezett kiruccanásáról. Keresztrejtvény és vers. Kapható a ministránsoknál és a kegytárgyboltban.

5. Jövő vasárnap főegyházmegyei gyűjtés lesz az ifjúsági pasztoráció támogatására.

6. Szombaton ministránsképző 10 órától és egésznapos szentségimádás a családi, papi és szerzetesi hivatásokért.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése