2022. 02. 10.

Ez történik most a világban!!!

Malachi: Az Örök háború 6.

      Mi lesz, ha szekularizálják teljesen az oktatást?
      Ily módon életük minden vallásos jelentésétől megfosztod a gyermekeket, a válást nagyon könnyűvé teszed, és engedélyezed a homoszexuálisok házasságát, hogy a férfi és a nő közötti házasság csak az egyik alternatíva legyen, akkor a házasság eszméje szétrombolásának útján haladsz. Ez azt jelenti, hogy a Szentháromság mint működő egység eltűnik az emberi fajból. Azt jelenti, hogy a Szentháromság nincs többé az emberek szívében. Nincs az életükben, és a házaséletükben sem.
      Mi a sátán ötlete ezzel?
      Az, hogy az emberi fajt az egyenlőség lapos társadalmi szintjére vezesse, hogy a Szentháromság nélkül egyenlők legyenek nyomorukban. Ez a magyarázata annak, hogy az új világrend miért nem akar sem keresztény oktatást és nevelést, sem pedig keresztény házasságot. Ez magyarázza azt is, hogy miért támogatja alternatív életstílusként a homoszexuális életmódot, és miért ad minden lehetséges módon jogokat a homoszexuálisoknak. 
Leszbikus szülőket akarunk? Megengedjük a magzaton végzett kísérleteket? El tudja képzelni a marylandi laboratórium jégszekrényében tartott harminc embrió szenvedését? 
Mindezek az embriók, akiket élve bebörtönöztek és ott tartanak, emberi lelkek. Ez a helyzet a sátánnak nagy örömet ad, mert azokat a lelkeket nem érintheti a keresztelés. Ha nem válnak be egy kísérlet során, egy szike megforgatásával elpusztíthatók. 
Gondoljuk meg, milyen megszentségtelenítés ez nekünk, katolikusoknak! Ez a Krisztustól eredetileg eltervezett emberi család elpusztítása. Ezért a Szentháromság kitörlődik a földről, és a sátán győzelmet ül Jézus fölött. Érvényteleníti a Golgotát. Eltörli a megváltást, és összeírja azokat az embereket, akik nem juthatnak be a mennybe.
      És ez neki sikerülhet?
      Nyomatékosan hangsúlyozom a lényeget: mindez semmiképpen nem sikerülhet. Erre Isten nem adhatja áldását. Ez mind további és további és további nehézségekhez vezet. Sokan azt gondoltuk, hogy Gorbacsov olyan lett, mint mi, és a Szovjetunió felhagyott a Nyugattal való szembenállásával. Aztán jött az öbölháború 1991-ben. Most béke van, és mindenki azt fogja mondani: Megoldottuk a problémát, és minden jól van. Nem, nem oldottunk meg semmit! Egy újabb háború várható. Az égő gyufa már a gyújtózsinórhoz közeledik. A tűz fellobban, és rohanunk majd, hogy eloltsuk. És azt fogjuk mondani: „Ezzel vége ezeknek a konfliktusoknak.” Nem lesz vége! A béke újból szétfoszlik majd. Miért? Isten megengedi, hogy felőröljenek minket azok a megtorlások, amik az emberi fajba be vannak építve. Szent Ágoston mondta: „Magadnak teremtettél minket, Uram, s nyugtalan a szívünk, míg csak el nem pihen Benned.”
      Mi a szerepe Oroszországnak mindezekben a problémákban, valamint a szaporodó konfliktusok forgatókönyvében?
- Ha az igazság fényében és a nyers valóságban akarjuk megnézni, Miasszonyunkról és Fatimáról kell beszélnünk. Az Egyház szempontjából a Fatimai Szűzanya nagyon világosan beszélt Oroszországról. Azt mondta, hogy az ország hibái mindenfelé el fognak terjedni, hacsak bizonyos feltételek nem teljesülnek. Nem teljesítettük a feltételeket. Miasszonyunk 1917-ben Fatimában azt mondta, hogy ha az emberek nem teljesítik utasítását, annak bizonyos következményei lesznek. Először is: hitetlenség uralkodik majd. A hit visszahúzódik. Isten visszavonja kegyelmét a keresztényektől és a világtól. Másodszor: A világot olyan katasztrófák sújtják majd, amelyeket még nem látott soha. Isten azt tesz, amit akar, hiszen Ő Isten. Isten tervében a megmentés nem Nyugatról érkezik a mi bombázóink szárnyain. Nem a mi csodálatos repülőgépeink és harcosaink fogják elhozni. Ott nincsen megváltás. A megváltás keletről érkezik majd. Nem azért fog eljönni, mert N.N. kereszténnyé válik, és elfogadja a kapitalizmust. Azért jön majd, mert Isten Oroszországot választotta annak a helynek, ahol az első nagy változás végbemegy, és ez tanulságául szolgál a világnak. Isten terve nem azért fog sikerülni, mert ez a föld Oroszország, hanem mert Ő úgy választott, hogy az utolsó pillanatban megtéríti Oroszországot a végső összeomlás előtt, amely mindnyájunkat el fog nyelni. Hogy miért választotta Isten Oroszországot? Nem tudom, de én azt gyanítom, hogy az orosz alázatos, hívő nép.

-          folytatjuk – 

 

Előző részek:

Malachi - Az Örök háború

Malachi: Az Örök háború 2.

Malachi: Az örök háború 3.

Malachi: Az Örök háború 4.

Malachi: Az Örök háború 5. Az új világrend

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése