2022. 02. 01.

Malachi: Az Örök háború 5. Az új világrend

 Az új világrendnek jellegzetessége, hogy Istennek nincs helye benne?
Így van! Isten törvényei ott nem érvényesek. Nem az erkölcsön vagy az erkölcstelenségen alapul. A pénzre épül és a vele járó istenekre: a kapzsiságra, az önzésre és a könyörtelenségre. „Mezítláb vagy? Cipőt készítek neked, és az húsz dollárodba kerül. Nincs húsz dollárod? Sajnálom haver, akkor mezítláb fogsz járni. Búzát termelek, és csecsemőtápszert készítek. Neked négy gyermeked van, akiknek szüksége van rá. Ez neked mintegy negyven dollárodba kerül havonta. Nincs negyven dollárod? Sajnálom, akkor a gyermekeid éhezni fognak.” 
 A rendszer a profitra épül? 
Igen, és ez erkölcstelen. A rendszer a kapitalistától függ. Ha neki nincs erkölcse, akkor a moralitás hiányzik a rendszerből. Ez sok nyugati katolikusnak rendkívül nehezen felfogható kérdés. Az emberek azt mondják: „Az Egyház maradjon távol a politikától. A pápa ne beszéljen politikáról. A pap üljön a sekrestyében, vagy álljon a szószéken, de tartsátok távol őket a politikai szavazófülkéktől. Ennek a gondolatnak az a lényege, hogy amit az Egyház mond, annak nincs helye a világi rendszerben. A közterekre egy íratlan szabály érvényes: „Csak semmit a vallásról!” Pedig Isten megköveteli, hogy minden, amit az ember tesz, különösen közösségben, azt az Ő szabályai uralják. Mára Istent eltávolították a közterekről. Mindnyájan tudjuk ezt! Ezért ez az új világrend nem egyezik Isten akaratával. 
 
 II. János Pál pápa kitartóan ismételte: Nem sikerülhet. Ez majd kiderül. 
– És a szemünk előtt ki is derült. Nézzük, amint a berlini fal leomlott, azt gondoltuk, hogy a Szovjetunió keleti csatlós országai hirtelen szabadokká lesznek, és Gorbacsovnak kapitalista álmai támadnak. Mi élelmet és hiteleket adtunk az oroszoknak. És egy évvel később háromnegyed millió ember harcolt Közel-Keleten. És ez történt. Szaddámot legyőztük, és azt gondoljuk, hogy minden kitűnően fog menni. De várjunk hat hónapot, és akkorra egy újabb harc lesz valahol. Majd megint odarohanunk. Ez az új világrend nem lehet sikeres, mert a kapzsiság, a fukarság, az önzés és az uralomvágy istenei uralják. Ez humanizmus Isten nélkül. Az új világrend urai ott ülnek a díszemelvényen, parancsokat osztogatnak, mögöttük pedig ott van a sátán láthatatlan vigyorgó pofája.
 
      A pénz emberei szüntelenül a népességnek és a családok méreteinek a korlátozásáról beszélnek?
Ez a különös elv valójában nem más, mint a nagy halálvágy. Démoni energia, amellyel a világ most működik. „Korlátozd a népességet, mert ha így teszel, kevesebb kiadásod lesz, és sokkal könnyebben irányíthatod és ellenőrzésed alatt tarthatod majd az embereket. Négymillió embert hagyunk meg Kenyában az idén, hárommilliót pedig egy másik országban, mert ez gazdasági szempontból előnyös, a népességnek ez a nagysága ugyanis kevesebb külföldi segítséget igényel. Sokkal nagyobb hatékonysággal tudjuk kezelni ezt a demográfiai helyzetet. A népességük növekedése képessé tehetné őket, hogy prosperáljanak és pénzt keressenek, amit mi magunknak akarunk kisajátítani. Ezenkívül nem akarjuk, hogy azon népek lakossága növekedjen, amelyek szembeszállhatnának azzal a rendszerrel, amelyet mi alkalmazunk.” Ez a gondolkodás húzódik meg a népesség csökkentésének az elve mögött. A rendszerünk szervezői nem tudják végrehajtani teendőiket, hacsak nem az iskolás gyermekekkel kezdik. Ezért gyűlölnek minden nevelést, amely nincs az ellenőrzésük alatt. Az oktatási rendszer teljes mértékben szekuláris. Az új világrendszer eszméje a sátán agyában született. Minden sugallata sátáni, mert egy Isten nélküli világrendszer. 
 
      A sátán új világrendje végül is a Szentháromság jelenlétének a megszüntetését akarja? 
Úgy vélik, hogy az emberi család mintája Isten családja: az Atyaisten, a Fiúisten, valamint a Szentlélek közöttük levő szeretete. Ez az az égi kép, amelynek mására a földi családnak is épülnie kellene. A férfi és a nő szövetséget köt Isten előtt, melyben Isten törvényeivel egyezően gyermekeket hoznak a világra. A kereszténység arra tanítja az embereket, hogy az isteni parancsot követve családot alkossanak és neveljenek. A Szentháromságot a kegyelem, a vallási dogmák, a mi Urunk, Miasszonyunk és a keresztény kinyilatkoztatások egész sora tartotta fenn a földön.  
Ma mindezt az új világrend fel akarja számolni.

-          folytatjuk – 

 

Előző részek:

Malachi - Az Örök háború

Malachi: Az Örök háború 2.

Malachi: Az örök háború 3.

Malachi: Az Örök háború 4.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése