2022. 02. 24.

Malachi: Az Örök háború 8.

Malachi:
Az Örök háború 8.

      Ha az állam ural mindent, nem vagyunk szabadok? – Nem, az igazi demokrácia nem tűrné napjaink sátánizmusát. Azt hiszem, hogy egy 1850-ből való amerikai, mint valami modern Rip Van Winkle felébredne, felkiáltana: „Hé! A jogaink eltűntek! Nem vagyok többé szabad!” A marxizmus lényege tehát megmaradt. Ha körbejárná az USA akadémiai intézeteit, bizonyos vagyok benne, hogy a többségét marxistának találná. Ezek színtisztán materialisták, és azt gondolják, hogy az állammal minden rendben van, amíg az kifizeti a bérüket, és támogatja az ő ügyüket, szétzúzva ezt a vallásos népet, amelyik meg akarja változtatni a fogamzásgátlásra, az abortuszra és az eutanáziára vonatkozó demográfiai törvényeket. Ezek a férfiak és nők szigorúan marxista életszemléletűek. És ezt a szemléletet elegánsnak tekintik. Az amerikai vezető réteg szelleme teljesen marxizált. Európában a marxista pártok nevet cseréltek. Az Olasz Kommunista Párt új neve: Baloldali Demokrata Párt. Mindmáig marxisták, és továbbra is marxista eszményekre törekszenek, hosszútávú menetrendben gondolkodnak. Gorbacsov tudta, hogy először a Szovjetuniónak is az Európai Unió részévé kell válnia. A következő lépés az Európai Unió egyesítése lesz az Egyesült Államokkal. Így egy hatalmas, az egész földet körbeölelő piac alakul ki, amely keleten Vlagyivosztoktól nyugat felé indulva az orosz hátországon, Európán, az Atlanti óceánon és az Egyesült Államokon át egészen a Kaliforniai-öbölig nyúlik. Egy óriási emberi piac! Ezt a piacot a materializmus és a sátánizmus uralja majd. Ez lesz a marxizmus győzelme.

      És ez bekövetkezik? – Mielőtt ez megtörténne, a Szűzanya közbelép, és azt mondja: „Ez nem történhet meg!” Fatimában azt mondta, hogy az utolsó pillanatban közbe fog lépni, hogy megállítsa azokat, visszatekeri a kormányt, megszabadítva az embereket ettől az uralomtól. A világot nem kellett volna áthassák a marxizmus tévedései, ha megtettük volna azt, amit Miasszonyunk mondott nekünk. De mi nem tettük meg. Ennek meg fogjuk fizetni az árát, mert a fatimai felhívás egy vagy-vagy volt. Vagy megteszitek ezt, vagy megtörténnek a katasztrófák. Mi „ezt” nem tettük meg, ezért vagyunk Fatima „vagy”-ának lefelé vivő lejtőjén.

      A Nagy Októberi Szocialista Forradalom elterjesztette Nyugaton a tévhiteit, mi már azon az úton vagyunk, amelyet a marxista rendszer jellemez? Ó, igen. Mi már az arra felé vezető úton vagyunk, de ezt az emberek nem látják, mert nem látják a titkosrendőrséget és a csizmás gengsztereket, amint gyilkolják az embereket. Ezért azt gondolják, hogy nincs veszély. De a marxizmus az értelem és a lélek dolga. Megvannak a külső vonásai, de a valódi lényege az értelemben van, és abban a módban, ahogy az ember él. És kétlem, hogy sok különbség lenne az USA marxi szellemben élő akadémikus, orvos, jogász, ügynök vagy művész és Orozországban élő társaik között, akiknek az ideológiája marxista.

      Mert mindkét fél elutasítja Isten uralmát? – Így van. Valamennyien materialisták. Egyikük sem lát semmi rosszat a sátánizmus egy bizonyos fajtájában, amely a nemzést, a gyógyítást, valamint a nevelést és az oktatást irányítja. Ezek igényelik a maguk kis előjogaikat, amelyeket az állam megad nekik, mert azok mindenkit a boldogság állapotában tartanak. Óvatosan áthatottak bennünket marxizmussal, és mindezek mögött ott van a sátán vigyorgó ábrázata. Tudjuk, hogy amikor a materializmus uralomra jut, mindenre kifejti befolyását. Úgy gondolom, hogy az új világrend ördögi természetének legnagyobb bizonyítéka a nagy gonddal kidolgozott tervek felszínre kerülése lesz. Úgy tűnt, hogy az 1989-1990‑es nyitással a kelet-nyugati kapcsolatok új korszaka kezdődik. Ez hamarosan szétbomlott. Az öbölháborúban Gorbacsovval ellentétes oldalon találtuk magunkat. Gorbacsov elég bölcs volt, hogy ne szálljon szembe nyíltan az öbölháborús szövetséggel, de a Nyugat háta mögött rakétákat szállított. Miután teljes katonai győzelmet arattunk, azt mondtuk, hogy most a békét kell megnyernünk emberi erővel. Én azt mondom csak hat hónapot kell várnunk, hogy egy újabb tűzfészek legyen a kezünk ügyében. A béke szövete mindig kifeslik valahol. Miasszonyunk megmondta, hogy így történik majd. Az új világrend létrehozása nem fog sikerülni, mert a marxizmus rendszere és a kapitalista rendszer magában hordja saját pusztulása magvait.

 

  folytatjuk –

 

Előző részek:

Malachi - Az Örök háború

Malachi: Az Örök háború 2.

Malachi: Az örök háború 3.

Malachi: Az Örök háború 4.

Malachi: Az Örök háború 5. Az új világrend

Ez történik most a világban!!! 6.

Malachi - Az örök háború 7.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése