2022. 02. 19.

Malachi - Az örök háború 7.

– A kommunisták korbácsként működnek, és a nyugati világ bűnei adják hozzá a hatalmat? Ez részben igaz, de a helyzet ennél rosszabb. Immár mi vagyunk a korbács. Önmagunk valóságos erkölcsi korbácsai vagyunk, mert a moralitást kizsigereltük közéletünkből, oktatási módszereinkből és a tudományunkból. Vagyis a társadalomban nem vagyunk többé keresztények! Az USA, Kanada, a Nyugat kormányai nem keresztények többé, nem foglalkoztatja őket a keresztény erkölcsiség. A B-2‑es bombázók gyártása, a szegény országok számára készített bébiételek kérdésében sem tényező a keresztény erkölcsiség. „Ez üzlet. Ez politika”. Ezért vagyunk a saját korbácsunk.

Aztán ott van egy másik tény: Igen nehéz megmagyarázni, hogy lehet az, hogy a Nyugat, amelyik ideológiájában és az emberi szabadság kérdésében antikommunista, jól kijön az oroszokkal. Az egyedüli magyarázat az lehet, hogy létezik egy embercsoport, amelyik mind Oroszország, mind pedig az USA létét lehetővé teszi. És ezek kidolgozták, hogyan kerítik hatalmukba a világot egy új gazdasági világrend létrehozása céljából. Ezek korlátlan hatalommal bírnak, ők hozzák a döntéseket. A kubai rakétaválság idején Hruscsov azt mondta: „úgy tűnik, mintha a béke és megbékélés felé haladnánk az Egyesült Államokkal, de meg kell beszélnem az Öregek Tanácsával.” Ez volt az egyedüli alkalom, amikor Hruscsov említette ezt a csoportot. Ez a megjegyzés azt a gondolatot sugallja, hogy létezik a nagyhatalmú embereknek egy egyetemes gyülekezete, akik minden mögött ott vannak. Koktéljaikat kortyolgatva ott ülnek kényelmes karosszékeikben, és eldöntik, ki nyer, és ki veszít. Mindent úgy irányítanak, hogy egy Isten nélküli világot hozzanak létre. Ezt az állítást soha nem lehetne bebizonyítani. Aki megpróbálná, valószínűleg nem sokáig élne. Létezik egy konzorcium, amit orosz, amerikai, francia és más emberek alkotnak, de akik gondolkodásukban transznacionálisak, és akik kitervelték, hogy miként lehet a létező hatalmakat, beleértve a szuperhatalmakat is, átszervezni. Ennek a törekvésnek az útjában csak két akadály van: a kereszténység és az iszlám. Mindketten a felszámolás és a kizsigerelés folyamatában vannak. Mindkettőt fel fogják használni a tervükhöz. Őket integrálni akarják az új világrendbe, megtűrik őket, mert színpompásak. „De ne hagyjuk, hogy uralják a parlamentjeinket, a politikánkat vagy a pénzünket”. Azt hiszem tehát, hogy azon az úton vagyunk, hogy beintegrálódjunk egy változatos, de tisztán emberi közösségbe.

Ez talán magyarázatot ad Kelet-Európa változásaira? – Ezeket a változásokat azért hozták létre, hogy egy vonalba kerüljenek az új világrenddel. A marxizmus meglehetősen biztos lábakon áll és terjed. Hadd tegyek fel erről egy kérdést: Hogyan szabadult fel Csehszlovákia, Lengyelország, Bulgária? Forradalom volt ezeken a helyeken?
      Forradalom volt.  
– Hol volt ott forradalom? Honnan kapták a forradalmárok a fegyvereiket? Megtámadták a parlamenteket? Eltörölték a titkosrendőrséget? Elűzték a vezetőket? – Sohasem történt ilyen. Csehszlovákia vezetőjét, Miloš Jakešt felhívta Gorbacsov telefonon, és azt mondta: „Lépj le”. A kelet-német Erich Honecker, a legkegyetlenebb közöttük, szintén telefonhívást kapott, mondván: „Erich, viszontlátásra”. Todor Zsivkov Bulgáriában szintén telefonhívást kapott. Az egyedüli, aki ellenállt, az Ceauşescu volt, mire a KGB levadászta és megölte őt. A pártnak azt mondták, hogy politikailag tűnjön el, és szabad folyást engedjen a dolgoknak. Nem volt semmiféle forradalom. Az emberek nem tudtak fellázadni. Nem volt módja a lázadásnak. Közép-Európa kormányait hirtelen megszűnt uralni Moszkva, mert Moszkva adta a parancsokat. Ma tudjuk, hogy az utcákon KGB-csoportok hozták létre mind az oroszbarát, mind pedig az oroszellenes zavargásokat. Ez egy nagyon gondosan megszervezett szemfényvesztés volt. Azzal a céllal, hogy egyetértésre jutunk a keleti blokk országaival, és megosztjuk velük a piacokat azáltal, hogy felvesszük őket az Európai Unióba.

      Így a marxizmus modernizálódott, nem tűnt el valójában? – Ó, nem. A marxizmus lényege: csatlakozz a materialistákhoz. Ettől kezdve az állam ellenőriz mindent, és mind mélyebb sátánizmusba süllyedünk. Az állam uralja az oktatást, a szexualitást, a gyógyászatot, az irodalmat és a közmédiumokat. Az államok feletti hatalom diktál! Nem vagyunk szabadok!

      folytatjuk – 

Előző részek:

Malachi - Az Örök háború

Malachi: Az Örök háború 2.

Malachi: Az örök háború 3.

Malachi: Az Örök háború 4.

Malachi: Az Örök háború 5. Az új világrend

Ez történik most a világban!!! 6.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése