2020. 07. 04.

Hirdetés: 2020. július 5.


1. Vasárnapi miserend: reggel 7, 8, délelőtt ½10, 11 és ¼1 órakor délután 5 és este 7 órakor. A rendelkezés a templomba maszkot ír elő.
A Szent József kápolnában fél 9 órakor mise, 
Szécsenyben 10 órakor.
2. Első vasárnapi szentségimádás a beosztás szerint ¼2 – ¾5 között, szentségi áldással zárul.
3. Hétköznap reggel fél 7 és 7 órakor és este 7 órakor szentmise.
4. Az elsőáldozásra készülő gyerekeknek hétfőtől csütörtökig felkészítő: 9 és 11 órától.  
Az elsőáldozási szentmise július 19-én az I. csoportnak, a július 26-án a II. csoportnak. A III. Csoportnak szeptember 20-án lesz a választások miatt. 
A szentmisék 10 órakor kezdődnek.
5. Szombaton de. 10 órakor ministránsképző.
6. Figyelmükbe a jánljuk az Egyházközségi Apostolt, Krisztus világa júniusi számát, a Vasárnap hetilapot, ezek mind kaphatók a kegytárgyboltban és a ministránsoknál.
7. A Katolikus Egyház Kolozsváron bentlakást és évi 2500 lejes ösztöndíjat biztosít minden olyan Kolozsváron tanuló katolikus egyetemi hallgatónak, aki a Babeș-Bolyai Tudományegyetem bármilyen szakára jelentkezik a Római Katolikus Teológia Karra való jelentkezés mellett. További információ található a Teológia Kar honlapján: http://rocateo.ubbcluj.ro/  
Az ösztöndíjat a második szak tandíjára lehet fordítani. Így teológiát is végezve, azon túl, hogy katolikus fiataljaink számára nő a munkapiacon való elhelyezkedés esélye, jobban megismerkedhetnek Istennel, ami segítheti az életben való boldogulásukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése