2021. 08. 14.

Hirdetés: 2021. augusztus 15.

1. Ma Nagyboldogasszony főünnepén, az erdélyi és magyarországi Mária Út Egyesület az 1Úton Nemzetközi Zarándoklatot tart a család felelős férfi tagjaiért. A Millenniumi templomtérről a keresztalja fél 3 órakor indul Csíksomlyóra. Ott 18 órakor közös szentmisével zárul a csíkiak zarándoklata.

2. Pénteken keresztelői felkészítő 18 órakor a felső hittanteremben.

3. Pénteken, augusztus 20-án Szent István király főünnepe. 17 órakor a Vártéren kerül sor a Magyarok Kenyere rendezvényre. 19 órakor szentmise, utána megemlékezés és koszoruzás a plébánia Szent István domborműnél.

4. Szombaton, augusztus 21-én az elsőáldozókkal és ministránsokkal kirándulni megyünk Szécsenybe, a Deszkatemplomhoz. Indulás de. 9 órakor a plébániáról.

5. Jövő vasárnap Hargitafürdőn Szent István búcsú a pálos atyáknál fél 1 órakor.

6. A budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra vonatos zarándoklatra hívjuk a híveket. Indulás szeptember 10-én pénteken, megérkezés Budapestre szombaton. Éjszaka szállás és vasárnap részt veszünk a Hősök terén tartandó pápai szentmisén. Aznap indulunk haza. Egy személynek az útja 170 lej. Irakozni a plébánián lehet hétfőtől péntekig 8-16 óráig. Bővebb információval a jövő hét közepén tudunk szolgálni.

7. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót. Vasárnap hetilap a sekrestyében kapható.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése