2021. 08. 14.

A sötétség birodalma 9.

- folytatás -

A sátánizmus és a megszállottság jelensége riasztó fordulatot vett. Robbanásszerűen növekedett a sátánista pedofília. Csak az Egyesült Államokban több ezer boszorkánygyülekezet létezik, amely hivatásszerűen elkötelezte magát a sátán imádására. Ez áldozatokat és fekete miséket jelent. Ez az Oltáriszentséggel és Krisztus drágalátos Vérével szembeni tiszteletlenséget és szentségtörést jelent mindennap. Mindaz ezt jelenti, hogy a sátán messzire nyújtotta csápjait. És a sátánisták a bűn olyan mélységeit érik el, amelyre régebben ritkán volt példa. A sátánista csoport általában egy gyermeket keres áldozatul, lehetőleg egy kisfiút. Leírhatatlan szörnyűségeket követnek el a szegény áldozattal. A sátánisták nagy élvezetet találnak ebben. Ez a legfőbb áldozat.

A sátán egykor elhatározta, hogy elpusztít egy gyermeket, de terve meghiúsult. Az a Gyermek, Jézus, férfivá növekedett, elpusztította a sátán birodalmát, és gyorsan visszaküldte őt a pokolba. A sátán ezt annyi gyermeken akarja megbosszulni, ahányon csak tudja. Ezért okoz gyönyörűséget neki az abortusz. A világon több millió abortuszt végeznek évente. Kisgyermekek millióit áldozzák fel minden esztendőben. A sátán szeszélyének kielégítése érdekében gyilkos kegyetlenséggel áldozzák fel őket. 

Szörnyű dolog az anyák számára, amikor ráébrednek arra a tényre, hogy elkövették ezt a bűnt. A trauma olyan mély, néha nem lehet tenni semmit értük, csak imádkozni. A sátán minden évben megfizetteti ezt az adót ebben a világban. Ez az egyik oka, hogy mindnyájan tudjuk: büntetésnek kell következnie. Csak komoly büntetés tudja kitisztítani ezt a gonoszságot. Nagyon messzire mentünk ezen az úton.

Fekete miséket tartanak a sátánisták. Mik azok a fekete misék? A valódi sátánizmus egész gyakorlatában az az elv, hogy mindent visszafelé csinálnak. A kereszt mindig ott van, de fejjel lefelé van felfüggesztve. A fekete mise abban áll, hogy a római misét visszafelé mondják. Egyébként a sátánisták a római misét parodizálják, az utolsó evangéliummal kezdik, és visszafelé mennek az elejére. Az átváltoztatás szavai kivételt képeznek ettől a szabálytól, mert azt a helyes sorrendben mondják. Ha a fekete misét egy pap, egy hitehagyott pap mondja, a kenyérnek és a bornak valódi átváltoztatása történik, és ezeket megszentségtelenítik. Ez érvényes mise. 

Mielőtt a sátánisták fekete misére mennek, meggyónnak. 

Hogy mit? Meggyónják azokat a bűnöket, amelyeket nem követtek el! „Semmiféle segítséget nem nyújtottál a sátánnak! Nem követted el azt a házasságtörést, nem loptad el azt a pénzt, nem mondtad azt a hazugságot, amit meg kellett volna tenned. Ily módon bántod meg a sátánt.” Minden bűnt meg kell gyónni, amit elkövethettél volna, de nem követtél el. Az istentiszteleten résztvevők meztelenek, és van egy oltáruk. Az oltáron mindig ott van az áldozat meztelenül. A fekete mise részletei a legtöbb ember gyomra számára túlságosan émelyítőek és visszataszítóak. Ha olyan emberekkel találkozunk, akik fekete misén voltak, láthatjuk a szemük üres tekintetét, amely nem fog megváltozni soha. Mindig ilyen marad a tekintetük, még ha megbánják is, amit tettek. Ha később normális életet élnek is, a lelkük egy része mindig halott marad. Egy olyan személynek, aki átment ezen, olyan a lelke, mint egy aszott végtag. Semmit nem lehet érte tenni. Semmit!

A fekete mise istenkáromlása és szentségtörése oly mélyre hat, hogy ha valaha egyetlen ilyenen részt veszel, soha nem fogod kiheverni. Valami olyat tettél a lelkeddel, amit csak Krisztus tud meggyógyítani. Nem tudom, hogy valaki, aki részt vett egy fekete misén, valaha is ki tud szabadulni a sátán szorításából. A legutolsó eset, amivel találkoztunk, egy nő volt, aki elmondta nekünk a tapasztalatait, de nem tudott menekülni tőlük. Visszament. A sátán vasmarokkal tartotta őt. Se pszichiátria, se pszichológia, se gyógykezelés nem tudta helyrehozni a károsodást. Nem lehetett meggyőzni őt. Azt mondta: „Öljetek meg! Öljetek meg, és szabad leszek!” Valószínűleg öngyilkosságot követ majd el, ezzel is a sátánt szolgálja. Az öngyilkosság az ő nyolcadik szentségük.

 

– folyatatjuk – 

 

Az előző részek: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése