2021. 08. 20.

Hirdetés: 2021. augusztus 20.

1. Ma augusztus 20-án Szent István király főünnepe. 17 órakor a Vártéren kerül sor a Magyarok Kenyere rendezvényre.

19 órakor szentmise, utána megemlékezés a plébánia udvarán és a Szent István dombormű megkoszoruzása.

2. Szombaton, augusztus 21-én az elsőáldozókkal és ministránsokkal kirándulni megyünk Szécsenybe, a Deszkatemplomhoz. Indulás de. 9 órakor a plébániáról.

3. Vasárnap Hargitafürdőn Szent István búcsú a pálos atyáknál ½ 1 órakor.

4. A budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra vonatos zarándoklatra hívjuk a híveket. Indulás szeptember 10-én pénteken este a Corona vonathoz csatolt vagonokban, megérkezés Budapestre szombaton reggel. Este fáklyás körmeneten veszünk részt. Éjszaka diákszálláson leszünk, vasárnap a Hősök terén tartandó pápai szentmisén veszünk részt. Aznap indulunk a Coronaval haza. Irakozni a plébánián lehet augusztus 24-e 9 óráig. A legszükségesebb csomagot készítsük (esőköpeny, hálózsák, összecsukható szék ha szükséges, élelem,és ha van székelygúnya). A határon nem kérnek oltási igazolásokat. Bővebb információval már kedden tudunk szolgálni. A diákoknak kedvezmény is lesz. 300 személyig lehet iratkozni.... Utiköltség: 100 lej. A csíki plébániákról, aki jönni akar a NEK-re, az iratkozáskor hozza a személyi igazolványát és a 100 lejt.

5. Aug. 28-án, Márton Áron püspök születésének 125. évfordulóján egynapos zarándoklatra megyünk autóbusszal Csíkszentdomokosra. Indulás reggel 8 órakor a Millenniumi templomtól. 49 férőhelyes busz. Ára 20 lej. Iratkozni a plébánián kell.

6. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót. A Vasárnap hetilap csak a sekrestyében kapható.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése