2021. 08. 07.

Hirdetés: 2021. augusztus 8.

1. CSIT 2021 augusztua 10-14 között Csíksomlyón, várják a 14 és 30 év közötti fiatalokat.

2. „Keresem az utam” mottóval FIF rendezvényére, a III. Nézőpont-Keresztény Nyári Szabadegyetem augusztus 27-től 31-ig kerül megrendezésre a Zeteváralján található Nap Park helyszínén. A 20 és 35 év közötti fiatal egyetemisták jelentkezését várják, akik fejlődni, kikapcsolódni és keresztény értékek keretében szeretnék a nyarat zárni. Regisztrálni a https://nezopont.fif.ma/ oldalon lehet.

3. Keresztelői felkészítő pénteken 18 órakor a felső hittanteremben.

4. Figyelmükbe ajánljuk az Egyházközségi Apostolt és a Krisztus világa folyoirat július-augusztusi összevont számát. Tartalmából: Jézusi életünk az Eucharisztia által vezér- cikkből megismertjük, hogy az őskeresztények miért mondták: Nem élhetünk szentmise nélkül! A premontrei szerzetesek 900 éve írásban bemutakoznak a Magyar tartomány tagjai. Állítólagos jelenésekről a Dante-emlékévben Exc. Jakubinyi György ny. érsek írása. Az örömkönnyes játékok – az Olimpiáról és annak vallásos motivumairól szól. Amiért érdemes élni -  egy tanár szülő gondolatai mindenkinek. A NEK programja. Mese gyerekeknek, derűs oldal. CSIT 2021 aug.10-14 programja. Keresztrejtvény és Babits vers. Az összevont szám ára 4 lej. Kapható a ministránsoknál és a kegytárgyasnál.

5. A lelkiségi csoportok szentségimádását, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus jegyében augusztus 14-én, szombaton ½ 12 órától 18,55-ig tartjuk.

6. A Székely Határőr Emlékközpont megnyító ünnepsége Szépvízen augusztus 14-én, szombaton 17 órakor lesz.

7. Jövő vasárnap, augusztus 15-én vasárnapi miserend. E nap van a Nemzetközi Zarándoknap a család felelős férfi tagjaiért az egész Mária Úton. A Millenniumi templomtól 14,30-kor indul a zarándok csoport Ferencz Attila vezetésével Csíksomlyóra, és a zarándoknap 18 órakor szentmisével zárul. A plakáton kellő tájékoztatást találnak.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése