2020. 03. 28.

Hirdetés: 2020. március 29.


1. Ma a nyári időszámítás kezdődött, vagyis az óra mutatóit előre vittük. Szentmisét végzünk és közvetítünk vasárnap reggel 8 órakor, délelőtt 11 órakor. Délután keresztutat fél 5 órakor végezzük. 5 órakor és este 7 órakor szentmisét végzünk.

2. Hétköznap reggel és este 7 órakor szentmisét végzünkés közvetítünk az előjegyzések szerint. Az esperes úr facebookján követhetik.

3. A járvány miatt kiadott rendelkezések értelmében arra kérjük a híveinket, hogy maradjanak otthon, ne járjanak kint fölöslegesen. A rendkívüli állapotban szentmisét hallgathatnak még az Erdélyi Mária Rádióban mindennap (8 órakor és 18 órakor). Továbbá a Duna TV-ben április 5-én (vasárnap) 10 órakor.

4. Péntek elsőpéntek. Mivel híveinknek is van telefonjuk, pénteken felhívjuk telefonon és pár jó szóval köszöntjük, és evangéliumi igével próbáljuk bátorítani őket. Ferenc szentatya ebben is előttünk jár. Mi ezt fogjuk tenni.

5. Jövőhéten 11 és 13 óra között mi papok a Millenniumi-templomtéren sétálva imádkozunk, hogy akik szentgyóást akarnak végezni akkor elvégezhessék.  
A kerítés melletti padokra is le lehet ülni, csak a távolságot tartsák be. Utána meg is áldoztatjuk.

6. Az Egyházközségi Apostol és Krisztus világa a templomból elvihető időseink és betegek részére.

7. Az elsőáldozásra készülő gyerekek a szüleikkel  végezzék naponta az imádságokat.

8. Bérmálkozók készülhetnek A bérmálkozók kiskatekizmusa
füzetből. 
A bérmálkozók olvassák, lapozzák és a családtagokkal beszéljék át a katekizmus 23 témáját. 
A következő linken találjátok a letölthető verziót

vagy egyszerűbb formában
Jó készületet kívánok és maradjanak egészségesek! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése