2020. 03. 21.

Hirdetés: 2020. március 22. + Bérmálkozóknak


1. A járvány miatt kiadott rendelkezések értelmében arra kérjük az idős és beteg híveinket, hogy maradjanak otthon, ne járjanak kint. A rendkívüli állapotban szentmisét hallgathatnak az Erdélyi Mária Rádióban mindennap reggel 8 órakor és este 6 órakor. Továbbá a Duna TV-ben márc. 29-én, április 5-én (vasárnap) 10 órakor.

2. A Szent József kápolnában teljesen szünetel a szentmisék tartása.

3. Ma (márc. 22.) még a Millenniumi-templomtéren vasárnapi miserend szerint tartjuk a szentmisét. Hétköznap reggel 7 és este 6 órakor  elvégezzük az előjegyzett szentmiséket a legújabb rendelkezések figyelembe vételével. (hivek nélkül)

4. A plébániai hittanórák, ministránsképzők is szünetelnek, amíg a jelen helyzet tart. A bérmálkozók a teljes előkészületi anyagot megtalálják a hálozaton (online).

5. Keresztúti ájtatosságot végzünk, a rendelkezéseket betartva, vasárnap délután fél 5 órakor, szerdán és pénteken délután fél 6 órakor. Ha tehetik otthon kapcsolódjanak be.

6. Március 25-én, szerdán Gyümölcsoltó Boldogasszony, Urunk születésének hírüladása, szentmisét végzünk reggel 7 órakor, délelőtt 11 órakor és este 18 órakor. Otthon kapcsolódjanak be.

7. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót, az Egyházközségi Apostolt, Krisztus világát, a Vasárnapot. Legalább ezeket olvassák otthonaikban.

8. Jövő vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. Szombaton este az óránkat vigyük előre. A vasárnapi miserendről értesítjük.

9. A főpásztor rendelkezései a Hirdetőtáblán olvashatók. Igyekszünk elérhetővé tenni, hogy ahhoz tartsák magukat. Addig is legyünk idős rokonaink, szomszédaink segítségére, hisz ők vannak a legnagyobb veszélyben. A legújabb állami szigorúrendelkezéseket tartsuk be.

10. Imádkozzunk a járvány megszünéséért, a betegekért és elhunyt testvéreinkért. 

**


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése