2012. 04. 13.

Kisemmiznek, ha nem vigyázunk!

Annak idején, amikor az államosított lakások visszaadásáról tárgyalt a román parlament, maga Iliescu elnök figyelmeztette a Fekete-tengeri országok tanácskozásáról hazatért küldöttséget, amelyet  Adrian Nastase miniszterelnök vezetett és amelynek tagjai közt volt K. K. RMDSz-es képviselő, hogy “aztán vigyázzanak, hogy mit adnak vissza, mert az erdélyi városok központjában a magyarok és a szászok laktak, a románok inkább a városok peremén.” Nastase, hogy az elnöki kijelentésnek véget vessen, közbeszólt: “Erről az UDMR-és kollégát kell meggyőzni.” Ekkor az elnök elvörösödött és szó nélkül távozott.
A színfalak mögött azóta ez zajlik. A zsidó hitközségeket 100%-ra kártalanították, mert azok hangosak. De amikor a magyarságon van a sor, akkor változtatni akarják a törvényt úgy, hogy ne adjanak semmit vissza természetben, és kártérítést se fizessenek!

Erre az EU-s CEDO rábólint! Szép úgy-e?

Az erdélyi magyarságot az oszd meg és uralkodj csapdájába terelgetik.

Egységesnek kell maradnunk, ha még élni akarunk. Tanuljunk a vallási reformációból is, amely szétesésünket okozta. Olyan kevesen vagyunk, hogy ha még élni akarunk, akkor nekünk társadalmilag részekre (pártokra) szakadni nem szabad.
Április 15-én (a csíkszeredai) előválasztáson a közösségünket szolgáló és a további fejlődést biztosító 13 RMDSz jelöltre adjuk le voksunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése