2017. 05. 14.

Hirdetés: 2017. május 14.


1. A tegnap elkezdtük a Szent Rita kilencedet.


2. Májusi litániát végzünk ma 16,40-kor, hétköznap 18,40 órakor.


3. Ma az 5 órás szentmisét követően a Millenniumi templomban bemutatjuk Frigyessy Ágnes, Az Úr csodásan működik - Erdélyi nagy Tanúságtevők... Ferencz Béla Ervin OFM, Tőkés István, Bíró János Antal OFM című könyvét.


P. Urbán Erik atya a kötet ajánló soraiban rámutat: „Sokatmondó a kötet címe is: Az Úr csodásan működik – Erdélyi nagy Tanúságtevők, hiszen e kötetnek nemcsak az a célja, hogy csupán emlékeztessenek egy adott korban, politikai rendszerek viszontagságai között nagyrészt leélt életutakra, hanem az egyes eseményekben felismerjük Isten gondviselését népe iránt, hiszen minden időben megadja azon karizmatikus személyeket, akik elveszítik életüket Istenért és felebarátiakért, így kiteljesítve azt.”


Tehát ma délután az 5 órás mise után könyvbemutató.


4. Kedden Szent Antal kilenced, elmélkedés az esti szentmisén.

5. Szerdán 18 órakor jegyeskurzus az altemplomban.

6. Kedden, csütörtökön és pénteken hittanóra. Az elsőáldozásra készülő 2. csoportba járók részére csütörtökön du. 4-6 óráig próba, szombaton du. 5 órakor elsőgyónás. A szülőket is kérjük, hogy szombat du. 6 órától végezzék el a szentgyónásukat, hogy vasárnap 10 órakor a szentmisén gyermekeikkel tudjanak szentáldozáshoz járulni.

7. Pénteken du. 6 órakor keresztelői felkészítő. A bérmálkozókat este 7 órára várjuk a Szent Kereszt templomban.

8. Vasárnap elsőáldozási mise 10 órakor kezdődik, ezért a 11 órás mise kimarad.

9. Figyelmükbe ajánljuk a Krisztus világa színes, családoknak szóló folyóirat májusi számát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése