2017. 05. 07.

Hirdetés: 2017. május 7.



 1. Ma van a Jó Pásztor vasárnapja, a papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk és az első vasárnapi szentségimádást is tartunk ¼2-től 4,40-ig. Utána májusi vecsernye. A gyulafehérvári Teológiáról 3 kispapot fogadtunk be péntek délutántól plébániánkra, hogy betekintést nyerjenek közösségünk életébe, amely megerősítheti őket hivatásukban és elhatározásukban, közösségünk pedig megismerkedhet személyesen egy-egy kibontakozó hivatással, bátorítást nyújtva plébániánkon élő és csírázó sokféle hivatásnak. Ezúttal ajánljuk a kispapok kiadványát, a Mégis-t, hogy tudjunk a Szeminárium életéről és kapcsolatot tartsunk egymással. A 100 oldalas magazin ára 5 lej.
2. Ma az elsőáldozási szentmise 10 órakor van (az I. csoportban 52 gyerek járul szentáldozáshoz), ezért a 11 órás szentmise kimarad. A II. csoportban járók elsőáldozását május 21-én tartjuk.
3. Május első vasárnapja, az édesanyák napja, szeretettel köszöntjük az édesanyákat.
4. Májusi ájtatosságot hétköznap este 6,40-kor végzünk, utána szentmisét.
5. Kedden Szent Antal kilenced. Elmélkedés az esti misén.
6. Szerdán du. 6 órakor jegyes kurzus az altemplomban.
7. A plébániai hittanórákat kedden, csütörtökön és pénteken tartjuk. A ma elsőáldozókat továbbra is péntek du 3 órára várjuk és átadjuk a csoport képet. A 2. csoportnak péntek du. 4. órától hittanóra.
8. A bérmálkozó ifjaknak péntek este 7 órakor felkészítő. A bérmálás június 4-én, pünkösdvsaárnap lesz.
9. Szombaton ministránsképző és a Szent Rita kilenced kezdete.
10. Kapható a Krisztus világa májusi száma. Tartalmában gazdag, színes folyóirat ára 1,50 lej. Itt olvasható a Krisztus világa 2017. Május - Szemle
Figyelmükbe ajánljuk a keresztény sajtót, kegytárgyakat és imakönyveket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése