2020. 02. 16.

Hirdetés: 2020. február 16.


1. Hétfőn a Márton Áron Katolikus Férfiak Szövetsége ülésezik az esti mise után. A férfiakat szeretettel várjuk.
2. Kedden, csütörtökön és pénteken plébániai hittanóra. Pénteken az elsőáldozásra készülőknek 3 és 4 órától. A bérmálkozóknak előadás este 7 órakor.
3. Szerdán du. 18 órakor jegyeskurzus az altemplomban.
4. Február 22-én, szombaton Gyulafehérváron püspökszentelés, érsek beiktatás. Hajnal 4 órakor induláunk a Millennium templomtérről.
5. A Krisztus világa februári számából fögyelmükbe ajánljuk: Szent Péter apostol székfoglalása – ünnepi elmélkedést, Dr. Barsi Balázs OFM atyától, amely a szombati püspökszenteléssel összefügg. Megtudjuk, hogy milyen legyen az igazi pásztor, a jó szülő, nevelő. A hiteles nevelő a krisztusi életben csak az lehet, aki valamiképpen meg van jelölve a szenvedéssel, és azt Jézussal és Jézusért viseli, mint az eljövendő dicsőség zálogát.

6. Napló egy csodáról dedikált könyv kapható a kegytárgyboltban.
7. A Városházán pénteken 18 órától II. András király nyomában - ásatások a Temesvár melletti  ciszterkolostor területén címmel  lesz vetített előadás.
8. Jövő vasárnap az Ifjúság vasárnapja, a perselyadomány a FIF támogatására történik.
9. A Szécsenyben házzal rendelkezőket szerdán és csütörtökön lakóssági találkozóra hívják a Városházára 14 és 19 óra között. A csibai részen lakókat pedig kedden 14 és 19 óra között. A tervezett beruházásokat ismertetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése