2020. 02. 29.

Hirdetés: 2020. március 1.


1. Keresztúti ájtatosságot végzünk ma du. Fél 5 órakor, szerdán és pénteken az esti mise előtt fél 6 órakor.

2. Kedden, csütörtökön és pénteken plébániai hittanóra. Pénteken az elsőáldozásra készülőknek 3 és 4 órától. A bérmálkozóknak előadás este 7 órakor. A hiányzásokat betegség kivételével nem tudjuk elfogadni.

3. Szerdán jegyeskurzus 18 órakor.

4. Figyelmükbe ajánljuk a Kegytárgybolt új kínálatát.

5. Március 7-én, szombaton az RMDSZ előválasztásra várja a város lakóit, akik a polgármesterjelölt személyéről dönthetnek, és rangsorolhatják a helyi tanácsosjelölteket. Reggel 9 és este 19 óra között mindenki a lakhelye szerinti körzetben szavazhat. Amikor szavazunk, gyermekeink, településünk, otthonunk jövőjéről döntünk. Éljünk szavazati jogunkkal, szóljunk bele közösségünk jövőjébe! Kérem, vegyünk részt mindannyian az előválasztáson!

2-től 13 jelöltre lehet szavazni. Ha csak kettőre szavaz akkor az egyik férfi, a másik nő kell legyen. Ha egyre szavaz legyen az  férfi vagy nő,  akkor a szavazata érvénytelen. Ha meg tizenháromnál többre szavaz, akkor az is  érvénytelen.

7. Jövő vasárnap a fél 10-es, a 11-es és a ¼1-es mise végén a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői rövid tájékoztatót fognak tartani.

8. Nagyböjti böjti fegyelem


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése