2020. 02. 08.

Hirdetés: 2020. február 9.


1. A plébániai gyermekkórus ma este 6 órakor tartja felkészülését az altemplomban. Szeretettel várjuk az énekelni akaró gyerekeket. Alsó korhatár a 3. osztály.
2. Hétfőn a Márton Áron Katolikus Férfiak Szövetsége ülésezik az esti mise után. A férfiakat szeretettel várjuk.
3. Hétfőn 17.30 órától,  a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes - Góbé Farsang című előadását mutatja be a Városi Művelődési Házban. 
4. A plébániai hitelmélyítő hittanórákra várjuk az iskolás diákokat: kedden a 0-II. osztálynak 3-4 óráig. A IV-VII. osztályosoknak 4-5. óráig.
A nagy diákoknak csütörtökön este 18,30-19,30 óráig. Pénteken du. 3 és 4 órától az elsőáldozásra készülőknek felkészítő. A bérmálkozóknak péntek este 7 órától előadás.
5. Február 11-én Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária. A betegek világnapja. Az esti szentmise előtt gyóntatás van, a szentmisében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét a járóbetegeknek és időseknek.
6. Jegyeskurzus kezdődik február 12-én, szerdán 18 órakor az altemplomban. Várjuk a jegyespárokat.
7. A Városházán pénteken 18 órakor dr. Szekeres Attila István heraldikus tart előadást Erdély címerének története címmel.
8. Ma a szentmisék után is aláírásgyűjtés tartunk a Nemzeti Régiók polgári kezdeményezésének támogatására.
9. Február 22-én, szombaton Gyulafehérváron püspökszentelés, érsek beiktatás. Hajnal 4 órakor induláunk a Millennium templomtérről.
10. Márton Áron a mi “szent” püspökünk – Napló egy csodáról című könyv újra kapható.
11. Megjelent a Krisztus világa februári száma. A gyulafehérvári püspökszentelés és érseki beiktatásra utal már a borítója is. Dsida Jenő életét és költészetét, baráti kapcsolatait, házasságát és keresztény voltát szépen és feszesen mutatja be Mirk László tanár úr, ahogy a 31 évet élt költőóriáshoz illik. Kapható a ministránsoknál és a jegytárgtboltban.
12. Híveink adójuk 2%-ával támogathatják plébániánkat az Egyházközségi Apostol kiadásában, vagy a Krisztus Világa havilap kiadását, ha a Salus Communis Egyesületnek ajánlják fel a 2%-ot.
Űrlap a sekrestyében és a plébánián kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése