2021. 09. 21.

A sötétség birodalma II. 15.

Az ördög és az új világrend 15. - Terjed-e a sátánizmus? Egy új fázisban vagyunk. Kétségtelenül mindig volt megszállottság és exorcizmus. A zsidó vallás ellátta papjait és bölcseit az exorcizmus eszközeivel. Az evangéliumok tanúsítják, hogy Krisztus idején létezett megszállottság és ördögűzés. Krisztus, lévén Úr és Mester, egy pillanat alatt kiűzte az ördögöket. A protestáns reformáció idején és a felvilágosodásnak nevezett korban, csökkent az ördögben való hit is. Azután bizonyos tudósok megpróbálták bebizonyítani, hogy az ördög nem is létezik, és megszállottság sincs. Az egész fogalom elhalványult. Közben a sátán menetel előre.

Az általunk exorcizált démonok elmondják, amit csinálnak. Néha az exorcizmust kérő embereknek magas állásuk van a kormányban, vagy nagy szerepük a pénzügyi életben. Ezek az emberek gyakran nagyon befolyásosak. Erről sokat nem beszélhetünk, de tény, hogy a nagyon fontos emberek egy része megszállott. A démonok vallomásaiból, és azokból a helyzetekből, amelyekbe mi, exorcisták belekeveredünk, valamint abból, amit az Egyház mond nekünk, teljesen világos, hogy Lucifer ma embercsoportokra összpontosít. A szervezetekre koncentrál. Ehhez kétség nem férhet. Vegyük az AEÁ társadalmát, különösen a helyi, az állami és a szövetségi szintű hivatalokat, beleértve Washingtont is, Lucifer szert tett a szolgáknak egy falanxára, amely teljesíti a parancsait, és automatikusan teljesíti azokat. Találkoztam néhánnyal, akik teljesen megszállottak voltak. Ezek egész álló nap az ördög akaratát teljesítik. Nekik nagyon jó életük van az anyagiak tekintetében. Vannak csoportok, amelyek végrehajtják az ördög akaratát. Ez az Egyház dekatolizálása és a vallás teljes kiölése a közéletből. A céljuk az, hogy a közélet területéről nem csak a katolicizmust, hanem minden más vallást is eltüntessenek. Természetesen a katolicizmus különleges ellenség, mert az ördög tudja, hogy mi rendelkezünk valamivel, amivel mások nem. Még a nemkatolikusok is azt mondják: „Ha a Római Katolikus Egyház eltűnne holnap, a kereszténység többi része is darabokra esne.” A Katolikus Egyház az a mágnes, amely minden más felekezetet összetart, és az a zsinórmérték, amelyhez a többiek tartják magukat.

A mai sátáni eljárás különbözik a régebbitől. A sátán napjainkban egész csoportok, teljes kormányzatok, egész iskolák és egész alapítványok által működik. Egész szervezetek vannak, amelyek tevékenysége a szexualitás területén, a művészetben, a történelemtudományban, az államigazgatásban, a gazdaságban (pl. a bóvli kötvény területén) a sátán akaratát mozdítja elő. Ez egyike Lucifer taktikáinak. Lucifer terveiben jön az erők összemérése, és minden lehetséges erőt felsorakoztat maga mellé, mert sikert adományoz nekik. Siker a jutalmuk.

Amit mi néha elfelejtünk, az a következő: Ha végezzük a munkánkat, és azt tisztességesen és bűntelenül tesszük, akkor folyamatosan világosságot kapunk Istentől. Ezt úgy hívják: „lumen Christi”, vagyis Krisztus világossága. Ezt mi az elménkbe, az értelmünkbe kapjuk. Hasonlóképpen a sátánnak is van saját fénye azok számára, akik szolgálják őt. Megvilágosítja a szolgáit. Azok megkapják saját ráérzésüket, instrukcióikat és világosságukat. A sátán fényt ad! Megadja nekik a maguk örömeit és sikereit! Ó, kitűnő vezető ebből a szempontból. Bár az ár, amit fizetnek érte, borzasztó. Az a kárhozat. De ebben az életben a sátán sokat adományoz nekik. Ezért van az, hogy Krisztus ellenségei nagyon intelligensek. Nem szabad lebecsülni őket. Félelmetes ellenségek, akik az Amerikai Polgárjogi Ligában (ACLU) tevékenykednek a homoszexuálisok mindenféle „jogainak” védelme, az azonos neműek házassága, az abortusz védelme és a numerus clausus életben tartása végett. Hasonlóan dolgozik a Családtervezési Szövetség  (PPFA), amely az USA-beli abortuszok 40%-át végzi (200 abortuszt 1000 szülésre).

Még sokan dolgoznak a sátán tevékenységének sok ágazata bármelyikében a modern világban. A sátánnak megvannak a maga szolgái, akik igen hűségesek hozzá.

– folytatjuk – 

Az előző részek: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

Az ördögűzés valójában örömteli esemény 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése