2022. 01. 25.

Malachi: Az örök háború 3.

       Mindezek a konfliktusok, amelyek áthatják a világot, részei a Lucifer és Krisztus közötti kozmikus csatának?

      Így van! A második világháborúban Hitler a felperzselt föld taktikáját alkalmazta, amikor kiűzték az általa elfoglalt francia, belga, holland, vagy éppenséggel német területekről, és a berlini kis bunkerébe húzódott vissza. Felégetett, elpusztított, megölt mindent, mint Szaddám Husszein tette Kuvaitban. Az ördög jelenlegi tevékenysége is a felperzselt föld taktikájából következik. Tudja, hogy már közel a vég. Tudja, hogy csak annyit képes megszerezni, amennyit most birtokba vesz. A sátán, mielőtt lejár az ideje és véget ér a hatalma, annyi lelket igyekszik magával vinni, amennyit csak tud. Akkor a világ majd visszatér Krisztus imádásához.

      Ezeket a gondolatokat a nem keresztények értelme képes-e felfogni?

      Még elgondolkodni sem tudnak ezekről a dolgokról, mert eltűnt a sátán létezésébe vetett hit. Pedig hinned kell a sátán létében, mert másként nem vagy katolikus. Számtalan püspök, pap és apáca nem hisz az ördögben. Vannak olyan katekizmusok, amelyek nem szólnak a bukott angyalokról. Amiről ma szólnak, azok az amerikai imperializmus és kapitalizmus által létrehozott bűnös szervezetek.

      De mi a helyzet a bűnre csábító ördöggel?

      Ezt nem akarják elfogadni. Az az állítás, hogy a sátán nem létezik, minden idők legjobb propagandafogása. Melyik kém nem lenne boldog, ha nem létezőnek tartanák, és így biztonságban folytathatná tovább a tevékenységét? Napjainkban nem lehetne csak úgy bemenni a Kanadai Parlamentbe, és azt mondani: „Hallgassatok ide! Tény, hogy a sátán itt munkálkodik köztetek!” Ha ezt tennéd, csak nevetnének rajtad. Ugyanígy reagálna az USA Kongresszusa, a Brit Parlament vagy a Francia Nemzetgyűlés is. Még azt se mondanák, amit az athéniak mondtak Szent Pálnak: „Erről majd máskor meghallgatunk.” (ApCsel 17,32.) Azt mondanák: „Mi soha nem beszélünk erről a témáról. Ne hívjátok meg többé azt az embert.” A probléma a hitetlenség. Ez megint csak a Fatimai Miasszonyunk könnyeihez kapcsolódik, amelyeket a világ hitetlensége okozta pusztulása miatt ontott.

Azt is mondhatjuk, hogy világszerte találunk olyanokat, akik Lucifer uralmának a kiterjesztését szolgálják?

      Csak az USA-ban nyolcezer sátánista gyülekezet működik! Lucifer követői nem csupán a tudatlan emberek. Vannak közöttük ügynökök, ügyvédek, orvosok, építészek, papok, apácák, püspökök, még mások is. A sátánt imádják, aki szerintük ennek a világnak a hercege. A helyzet igen súlyos, és a sátán uralma már reánk nehezedik. Az aggodalom, amit számtalan jó katolikus püspök, pap és világi ember érez, abból származik, hogy tudják: a csata iszonyatos pusztítást hoz számukra. Nyomorúságunkban jelenleg semmi reményünk nincs valamiféle fordulatra. Minden fekete, aszályos és kopár.

      Milyen a nyugat geopolitikja, érdekeit milyen szempontok határozzák meg?

      Az anyagi érdek és még egy tényező. Az, aminek eszméjével G. Bush az új világrend néven ismertetett meg minket. Ezt így fogalmazták meg: egy olyan fajta diktátor, mint Szaddám Husszein nem illik bele az új világrendbe. El kell őt távolítani. Nem azért, mert igazságtalan volt, mert kirabolta Kuvaitot, mert embereket ölt, mert saját népét börtönbe záratta, hanem azért, mert nem illene bele az új világrend általános tervébe. Ezért vannak ott a csapataink...

      Sok példát felsorolt. Az új világrend építőinek nincsen akadálya?  

      Ezek csak két nagyobb akadályba ütköznek, a kereszténységbe és az iszlámba. A kereszténység immár fel van túrva és át van lyuggatva. Nincs politikai befolyása, se hadserege. Ezért már csak egy intézménynek tekintik. Az iszlám az más. Eddig irredenták voltak, vagyis nem kívántak megváltozni. Ezt meg kell változtatni, különösen azoknál, akik olajjal bírnak. A szaúdiak megengedik egy idegen hadtest jelenlétét országukban, és idegen szokások gyakorlását engedélyezték. A nőknek nem kell fátylat viselniük. Megkezdődött az iszlámnak átformálása az új világrendbe.

  – folytatjuk –

 Előző rész:

Malachi - Az Örök háború

Malachi: Az Örök háború 2.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése