2023. 09. 24.

Hirdetés: 2023. szeptember 24.

1. Szentírás vasárnapja van. Fu. 3 órakor közös Biblia olvasás a Millenniumi templomban. A templomi persely a Biblia Társulat javára történik.
2. A plébániai hitoktatást szeptember 26-án kezdjük.

Kedden: 0-I-II. osztálynak  3-4 óráig, 

IV-V. osztálynak 4-5 óráig, 
a megbérmált ifjaknak 20-21 óráig.

Csütörtökön: VI-VII-VIII. osztályosnak 5-6 óráig.

Pénteken:

3-4 óráig III. osztály I. csoport,
4-5 óráig a II. csoportnak.
19-20 óráig a bérmálkozók felkészítője. Az órarend az Apostolban.

3. Krisztus világa szeptemberi száma kapható. A tartalomból: Értékteremtő – szeptember 6-án az Angyalkert óvoda-bölcsődénket felavattuk és átadtuk a kisgyerekek szolgálatára. Az Angyalkert jövője, hogy a Segítő Mária Gimnázium szárnyai alá kerüljön. – A kereszthordozásról szól az örök evangélium. – 100 éves a Szociális Testvérek Társasága – történelmüket és Csíki vonatkozásait is megismerhetjük. A fellendülés éveiről Murányi Teréz testvér ír. – A keresztút mellékszereplői sorozatban a XI. állomás két rablógyilkosát mutatja be Jakubinyi érsek. -  Romániában 75 éve kezdődött a Katolikus Egyház nyílt üldözése. Márton Áron összeütközése a kommunista kormánnyal írta Virt László. Marton József: Az Úr feddhetetlen szolgája című könyv Márton Áron küzdelmeiről és segítőtársairól szólva megrajzolja a püspök emberi és főpapi vonásait. A Corvina könyvesboltban kapható. – Márton Áron püspök titkára voltam – Msgr. Bara Ferenc egykori titkár vallomása. – Ég és föld között Istennel: Szent Máté apostollal és evangélistával ismerkedhetünk. – Derűs oldal, Keresztrejtvény és színes fotók az Angyalkert avatásáról. A lap ára: 3,50 RON.

4. Pénteken du.6 órakor keresztelői felkészítőt tartunk a felső hittanteremben.                                     

4. Szombaton 10 órától ministránsképző.



5. Szeptember 27-én, szerdán 18,30-tól előadás a szenvedélybetegeknek (alkohol, drog, játék…) és a hozzátartozóknak Csíkszeredában a Szász Endre utca 22. szám alatt (az evangélikus egyházközség székháza). Telefonon is hívhatók: szenvedélybetegek - 0722-380649; hozzátartozók - 0744308021 számon.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése