2017. 04. 22.

Hirdetés: 2017. április 23.1. Az isteni irgalmasság vasárnapja van. Ma teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételekkel. Részleges búcsú akkor nyerhető, ha a hívő az Irgalmas Jézushoz fordul imádságával. (Ezt a szentmise elején bejelentjük.) 
Vasárnapi gondolat itt: Isten irgalmas!

2. Szentségimádást  tartunk ma a ¼ 1-es szentmise után ¾5-ig az elsővasárnapi beosztás szerint.

3. Kedden Szent Antal kilenced. Az esti szentmisében igehirdetést tartunk.

4. Kedden, április 25-én Ft. Szakács Endre szamosújvári örmény vikárius ezüstmisét tart a csíksomlyói kegytemplomban fél 11 órakor.

5. Szerdán az elsőáldozók I. csoportjába járó gyerekek szüleivel közös értekezletet tartunk du. 6 órakor a Millenniumi templomban. Kérjük a szülőket, hogy hozzanak magukkal írószert, hogy tudják kitölteni az űrlapot!!!!

6. Szerdán kezdődik a II. jegyeskurzus du. 6 órától az altemplomban.

7. Pénteken du. 6 órától keresztelői felkészítő a hittanteremben.

8. Péntek este 7 órakor a bérmálkozókkal tartunk részletes megbeszélést.
Pénteken 18 órától, a Városháza gyűléstermében  Botár István - Az egyházi berendezkedés kezdetei Csíkban  címmel tart előadást.

9. Szombaton de. 10 órakor ministránsképző.

10. Szombat este 8 órakor Farmati Anna szociális testvér tart előadást Spiritualitásunk női arca címmel, ahogyan a nők felismerik a Feltámadottat - a Millenniumi templomban.

11. Adójuk 2%-val segíthetik plébániánkat az Egyházközségi Apostol és a Krisztus világa lapok kiadásában. Űrlapok kaphatók a sekrestyében és a kegytárgyasnál.

12. A Krisztus világa folyóirat áprilisi száma kapható. Tartalmában gazdag, színes lap ára 1,50 lej.  Székelyföld - Mikor teljesedik be?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése