2017. 12. 16.

Hirdetés: 2017. december 17.



1. Köszönjük a szécsenyi tűzkárt szenvedett családnak tett adományaikat. A begyűlt több mint ötezer lejt átutaltuk a családnak. Isten fizesse.

2. Minden reggel 6 órakor hajnali misét végzünk. Előtte és alatta gyónási alkalom. A diákok karácsonyi gyónását hétfőtől csütörtökig tartjuk a Szent József kápolnában és a Millenniumi templomban. Részletek az Egyházközségi Apostolban.

3. A plébániai hittanórák szünetelnek január 15-ig.

4. Hétfőn este 6 órakor a Szakszervezetek Művelődési Házában karácsonyi jótékonysági gálaestet szervez a Jó Arcok együttes a nehéz sorban élő családok, gyermekek megsegítésére. A rendezvényre 15, 25, 50 lejes támogatói jegyek készültek.

5. Kedden este 6 órakor a Főkonzulátuson a Szent László-emlékév ünnepélyes bezárása.  Szent László legenda c. film bemutatója, ezt követően szavalatok és megbeszélés lesz.
6. Advent 4. vasárnapján reggel 7, 8, fél 10, 11 és ¼1 órakor mondunk szentmisét. A Szent József kápolnában nem lesz du. 4 órakor mise.

7. Karácsony esti miséket fél 6 órakor, fél 8-kor és fél 11 órakor kezdjük a gyerekek Betlehemes műsorával. A fél 6-os Betlehemest a kis hittanosok és ministránsok adják elő.

8. Katolikus falinaptár és Krisztus világa havilap decemberi száma kapható.

9. A kegytárgyüzlet hétfőtől péntekig 9–17 óráig tart nyitva.

10. A Városháza gyűléstermében csütörtökön 18 órától Nagy Antal: A Betlehemi csillag címmel tart előadást.

11. Szombaton ministránsképző 10 órától. A Betlehemes próbákra kérjük a pontos megjelenést.

12. Az ünnepre készülve vigyázzunk, hogy a család békéjét őrizzük meg. Legyünk türelmesek, mert az ördög tönkre teszi karácsonyi ünnepünket a türelmetlenséggel. Gondoljunk arra, hogy nem vagyunk tökéletesek, s a munkát is abba kell hagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése