2016. 05. 17.

A magyarok esküdt ellenségei

Ki óbégat Soros zsebéből?
Egy korábbi amerikai elnök úgy találta jónak, ha kritizálja Magyarországot. Félti a demokráciát, és meglátása szerint autoriter rendszert akar kiépíteni itt a kormány, mint ahogy Lengyelországban is ugyanezt véli felfedezni.
Bill Clinton most találta a legalkalmasabbnak a pillanatot, hogy belerúgjon egyet Magyarországba. Azért vannak tippjeink, ki súghatott neki.
Az egykori amerikai elnök komoly támogatója volt Soros György, aki Hillary Clinton kampányának is juttat pénzt bőven.
Soros György neve a migránsválság kapcsán is sokszor felbukkant, maga sem titkolta, célja, hogy elárassza Európát a migránsok tömegével.
Aki ennek a tervnek ellentmond, azt Soros támadja, ahogy csak tudja. Most éppen egy volt amerikai elnökön, Bill Clintonon keresztül.
Teszik mindezt a demokrácia, a humanizmus és más magasztos elvek nevében, jól kidolgozott stratégia mentén.
Soros és Clintonék neve más hírekben is felbukkant.
Kiderült például, hogy Soros György alapítványa is támogatja az offshore-botrányt feltáró csoport tevékenységét. A
Panama-ügy kapcsán aztán Hillary Clinton is neve is felbukkant, akinek tevékenysége – miszerint annak idején ragaszkodott a Panama Szabadkereskedelmi Megállapodás megkötéséhez, és keményen lobbizott is érte – egészen új megvilágítást kapott.
A Panama-ügy kapcsán most már magáról Soros Györgyről is kiderült néhány dolog, például a Bin Laden családdal készült üzletelni.
Így lesz kerek a hírek szerint felesége megválasztása esetén a politikába visszatérni kívánó Bill Clinton mondandója.
Update: Colleen Bell amerikai nagykövet leszögezte, Bill Clinton magánemberként nyilatkozott meg

magyaridok.hu
A külgazdasági és külügyminiszter közleményében közölte, hogy Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért. A magyar nép szabadságküzdelmének ilyen módon való lebecsülése elfogadhatatlan. Nyilvánvalóan Bill Clinton is tudja, hogy a magyar emberek demokratikus parlamenti választásokon döntöttek Magyarország jövőjéről.
"Lehet, hogy a magyar emberek döntése nem tetszik Bill Clintonnak, de ez nem elég ok arra, hogy az egykori amerikai elnök így sértegesse őket" - jelentette ki Szijjártó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése