2019. 02. 02.

Tudomásukra: 2019. február 3.


1. Első vasárnapi szentségimádás a ¼1-es mise után ¾5 óráig.

2. A héten vakáció, ezért a hittanórák is szünetelnek.

3. Február 6-án, szerdán 17 órától a Kájoni János Megyei Könyvtárban bemutatják Ft. Orbán László, Találkozásra várva c. posztumusz könyvét. Ft Orbán László 1946 aug.-tól 1947. júniusig a Szent Kereszt Plébánia segédlelkésze volt.  

4. A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes új műsora, a január 15-én bemutatott Góbé farsang című előadás február 5-én, kedden 19.00 órától is megtekinthető a Városi Művelődési Házban.

5. Keresztelői felkészítő pénteken 17 órakor.

6. Pénteken a Városházán 18 órakor dr. Szekeres Attila-István tart előadást Románia címerének magyar alkotója, Köpeczi Sebestyén József címmel tart előadást.

7. Szombaton 10 órakor ministránsképző.

8. Megjelent a Krisztus világa 2019. februári száma. Elsőként figyelmükbe ajánljuk Csodálatos az Úr útja cikket Ferenc szentatya látogatása a csíksomlyói Mária-kegyhelyre az élet és a reménység, az egység és a tisztelet jele Erdély szétzilált világának. Június első hete is ezt tükrözi, mert 1-jén együtt leszünk a Szentatyával, 4-én a Nemzeti Összetartozás Napja átível az őseink pünkösdszombati fogadalmi búcsújába. Csodálatos lelki ringatás, ha átgondoljuk, hogy ki is jön hozzánk. A lap kapható ministránsoknál, és a Katolikus falinaptár a kegytárgyasnál.

9. Híveink adójuk 2%-ával támogathatják Plébániánkat az Egyházközségi Apostol kiadásában, valamint a Krisztus Világa havilap kiadását, ha a Salus Communis Egyesületnek ajánlják fel a 2%-ot. Űrlapok a sekrestyében, a kegytárgyasnál és a plébánián kaphatók.
10. Az elsőáldozók szüleinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése