2015. 09. 18.

Magyarország megfelelő ellátást biztosít a bevándorlóknak

Magyarországra és az EU-ba özönlő, törvényes előírásokat be nem tartó migránsok viselkedésére nem vonatkoznak az emberi jogok?
Gyurcsány Ferenc őrült nyilatkozata - a magyar rendőrök nyitottak kaput, hogy a boldog migránsok amikor belépnek, akkor őket brutálisan megtámadják!!! - ez a rendvédelmi erők ellen és a magyar nemzet ellen elmondott rágalma, hazugsága elegendő lenne ahhoz, hogy letartóztassák, mint hazaárulót!
És felelnie kellene azért is, amit 2006. május 26-án, egy hónappal a választási győzelme után Balatonöszödön tartott frakció ülésen mondott: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”
A Röszkei átkelőnél történteket ország-világ látta, a  másképp nyilatkozó Gyurcsányt vonják felelősségre vagy adjanak neki ismételten "sárga cédulát" és tűnjön el.
Addig is olvassuk el az MTI közleményét:
*** 
Magyarország a nemzetközi előírásoknak megfelelő ellátást biztosít a bevándorlóknak, és aki ezzel ellentétes állítást tesz, az valótlanságot állít - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által az MTI-hez eljuttatott közleményben a tárcavezető a svéd és a francia miniszterelnök találkozója után elhangzottakra reagált.
Manuel Valls francia miniszterelnök pénteki stockholmi sajtótájékoztatóján arra szólította fel Magyarországot, hogy "bánjon humánusan" az ország határaihoz érkező minden migránssal.
A közös sajtótájékoztatón a svéd miniszterelnök is bírálta a magyar kormány hozzáállását. "A menekültek befogadásának módozatairól lehet vitatkozni, de válogatni közöttük és azt mondani, hogy a muzulmánokat nem engedjük be, elfogadhatatlan" - fogalmazott Stefan Löfven.
Szijjártó Péter mindezzel kapcsolatban közölte: "arra kérjük Svédország és Franciaország kormányát, hogy fejezzék be a képmutatást, és ne azt az országot támadják, amely minden tekintetben betartja az uniós előírásokat".
Úgy fogalmazott, "szívesen hallottuk volna a svéd és a francia miniszterelnök véleményét inkább arról, hogy elfogadhatónak tartják-e azt, hogy agresszív bevándorlók órákon keresztül kövekkel és betondarabokkal támadják a magyar rendőröket".
A Magyarországot érintő alaptalan rágalmak miatt a KKM a pénteki napon bekérette Svédország és Franciaország budapesti nagykövetét - áll a közleményben.
(MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése