2015. 09. 12.

Menekültek Európáról: ez nem élet, ami itt van!


Forrás: www.vaci-naplo.hu
A háború szívéből a jobb élet reményében Európába érkező menekültek igen hamar ráébredtek, hogy a valóság köszönőviszonyban sincs az álmaikkal. Amint átugrották a magyar határon húzódó kerítést, és megvették első shaormájukat, keserű csalódás sújtott le rájuk.

„Látták, milyen shaormájuk van ezeknek a gyauroknak? Csak héja van, bele semmi, üres, mint a hitetlenek lelke. Cukor, az került rá, hogy elvegyen valamit az élet keserűségéből. Hát ezért jöttünk mi erre, útban Németország felé? Valószínű, hogy ott még héja sincs!” – nyilatkozta Abdul Al Isil, egy szíriai menekült az Associated Pressnek, két gyerekével és terhes feleségével a karjaiban.

A menekültek szerint Magyarország lakói rettenetesen szegények. „Az üzletekben semmit sem lehet kapni, se egy AK47-es tölténytárat, se egy taposóaknát. A benzinkutaknál csak csoki, benzin és szeszes italok kaphatóak, olyasmiről nem is hallottak, hogy lőszer vagy rakétakilövő. Csak bámulnak az emberre, mint a barmok, ha leadjuk a rendelést” – fakadtak ki a szíriai menekültek.

Háromszék / Timesnewroman.ro
erdély ma

**
Merkel asszony és Hollande úr bevásárol az ilyen felfogású migránsokból. 
Ahonnan jönnek, ott a kőolajból gazdagon élhetnének. Európában pedig válogatnak. Ezek hol és hogyan fognak dolgozni?
A migránsok nagyon jól előkészítik a választásokat, mert a lakosság érzi és tudja, hogy azokra akik a nyakukra hozták, azokra nem kell szavazni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése