2015. 09. 15.

Magyarország megint a Nyugatot védi

A Magyar Időkben (2015.09.15., 10. o.) Petrin László Tanulmányok Oxfordban, arab nyelven címmel idézi Thomas Macaulay angol történészt, aki azt mondta:  
Magyarország nélkül lehet, hogy most Cambridge-ben és Oxfordban a tanulmányokat törökül kellene folytatni. Amíg a Magyar Királyság élet-halál harcát vívta az iszlám ellen, addig a Nyugat a békés fejlődésnek szentelhette idejét. 
A cikkíró felidézi, hogy az Iszlám Által elfoglalt területekről tömegesen menekülnek a keresztények, a CNA katolikus hírügynökség már 2014-ben arról számolt be, hogy legalább egymillió keresztényt gyilkoltak meg vagy üldöztek el a vallásuk miatt az iszlám radikálisok Irakban és Szíriában. Petrin leszögezi: „Ma Magyarország a saját határainak a védelmével megint a Nyugatot és a nyugati kereszténységet is védi. Azonban a balliberálisok által vezetett szekularizált Nyugat nem tart igényt a kereszténység védelmére. Így aztán az illegális bevándorlók (és nem a valódi menekültek) seregének keblükre ölelésével nagy lépést tettek teljes iszlamizálódásuk felé. Lehet, hogy nem is a távoli jövőben Oxfordban a tanulmányokat csak arab nyelven lehet majd folytatni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése