2018. 02. 25.

Hirdetés: 2018. február 25.



1. Ma du. fél 5-től közösen végzett keresztúti ájtatosságot végzünk, szerdán és pénteken pedig fél 6 órától. A keresztút elmélkedő imádság, mellyel fölidézzük Jézus keresztútjának történéseit. A megfelelő fölkészültséggel végzett keresztút teljes búcsúval jár.
2. Plébániai hittanórára várjuk a diákokat kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton.
3. Szerdán 18 órakor jegyeskurzus az altemplom Mailáth termében.
4. Az EU-ban őshonos kisebbségek jogainak elismeréséért jövő vasárnap minden szentmise után aláírást gyűjtünk. Aki támogatja, hozza magával a személyazonossági igazolványát (buletint) , mert e nélkül nem lehet  kitölteni az ívet.
Aki az április 8.-i magyar választásokra is fel akar iratkozni (regisztrálni) az hozza magával a magyar lakcím kártyáját.
5.   Pénteken a Városházán 18 órakor Illyés Zsolt plébános: Két csodabogár, a misztikus és az aszkéta címmel tart előadást.
6.   Híveink adójuk 2%-ával támogathatják Plébániánkat az Egyházközségi Apostol kiadásában, vagy a Krisztus Világa havilap kiadását, ha a Salus Communis Egyesületnek ajánlják fel a 2%-ot. Űrlap a sekrestyében és a plébánián kapható.
7.   Hőseink nyomán Galíciában. Történelmi és kegyeleti zarándokút az I. világháború 100 éves évfordulója alkalmából. 2018. augusztus 12-16. (5 nap / 4 éj) Részvételi díj: 265 EUR/fő. A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás, a szállás, a reggeli és a csoportkísérő-idegenvezetés költségét. Lelkivezető: Dr. Darvas-Kozma József esperes-plébános. Feliratkozni és előfizetni a plébánián lehet.
8.   Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót.
9.   Szomorú hír: gyermekszülésben egy mikóújfalusi anyuka meghalt, :-( az újszülött Magor életben maradt :-). Az édesapa nehéz körülmények között neveli három gyermekét. Részükre adományokat szívesen elfogadunk.

Ajánló:

2018. április 8.

Szeretetláng 1.

Magyarország sorsa a jövendőlésekben

Kampány 

 

 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése