2018. 02. 03.

Hirdetés: 2018. február 4.1. Első vasárnap a szentségimádást a ¼1-es szentmise után tartjuk ¾5 óráig. A szentmisét Balázs-áldással fejezzük be.

2. A gyerekeknek egyhetes vakációja kezdődött, ezért e héten szünetel a plébániai hitoktatás.

3. A plébánia keretében gyermekkórust szervezünk. Azokat a IV. az V. és VI. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek énekelni. A találkozó péntek du. 5 órakor lesz a hittanteremben.

4. A Gaudete plébánia kórusába szívesen várjuk fiatal nők és férfiak jelentkezését, akik szeretnek és akarnak énekelni. Jelentkezzenek Bakos-Mihály Károly kántor-karnagynál.

5. A Szociális Testvérek szeretettel hívják február 12-18. között a Kísért imádság hetére mindazokat, akik szívesen végeznének lelkigyakorlatot, vagy új imamódokkal szeretnének megismerkedni, imaéletüket, hitüket elmélyíteni. Információ Farkas Ibolya tanárnőnél kapható.

6. Hőseink nyomán Galíciában. Történelmi és kegyeleti zarándokút az I. világháború 100 éves évfordulója alkalmából. 2018. augusztus 12-16. (5 nap / 4 éj) Részvételi díj: 265 EUR/fő. A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás, a szállás, a reggeli és a csoportkísérő-idegenvezetés költségét. Feliratkozni és előfizetni a plébánián lehet. 
7. Pénteken keresztelői felkészítő 17 órakor.

8. Szombaton ministránsképző  10 órakor.
9. Figyelmükbe ajánljuk a keresztény sajtót és EURiszlám ismertetőt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése