2016. 04. 12.

Vallásgyalázás Lendvai Ildikóval

Lendvai Ildikó attól fél... és ahogy ő kinéz, és amilyen az a 17 tagú társaság, akik a budapesti lengyel nagykövetség előtt "pojácáskodtak" - nekik már nem kell félniük az abortusztól, mert bennük nem az élet, de még a jó sem tud megfoganni.
Hát ilyenek a libsik... Ők minden tisztességen, jó ízlésen túl teszik magukat. Ők határtalanok a rossz irányában... De mi ez a 10 millió magyarhoz?
**
A liberálisok megint megmutatták, mi a tolerancia. A Patent Egyesület nevét most biztos meg fogjuk jegyezni. Ők, kb. 17-en a kritikus tömeget képviselve tüntettek az új lengyel abortusztörvény ellen a hétvégén Magyarországon a lengyel nagykövetség előtt. Performanszukkal simán beférnének a Katona József Színházba is. Egy papnak öltözött társuk ugyanis „abortusztablettával” hívta áldozni a híveket – ez biztos amolyan figyelemfelhívó és mélységesen elgondolkodtató poén akart lenni.
A 24.hu videóján (készítette: a méltán népszerű Katz Dávid) lila hajú feminista civilek láthatók, lobog a szivárványos zászló, és megjelenik Lendvai Ildikó, MSZP-s országgyűlési képviselő is – ha esetleg nem tudnánk körülhatárolni a szervezők politikai hovatartozását. Azt nem láttuk, hogy a volt MSZP-elnök is áldozott-e, de biztosan ízlésesnek találta a rendezvényt, ha ott maradt.
A normális embereket egy derék ellentüntető képviselte, köszönjük meg neki, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy ez a bagázs tényleg nem ismer se Istent, se embert. Katz Dávidnak pedig köszönjük a remek összeállítást, amelyből kiderült, hogy liberálisok szerint a katolikus vallást gyalázni bármilyen körülmények között jópofa dolog.

magyaridok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése