2014. 10. 28.

Akarod, hogy november 2. ne legyen a szavazások halottak napja?



Akkor gyere te is szavazni!
November 2-án, vasárnap és 16-án is - Romániában köztársasági elnökválasztásra kerül sor. A választások nagy tétje az, hogy a magyarság erejét a Kelemen Hunorra leadott voksokon méri le az egész ország. 

Az EU Néppárt frakciónak tagja az RMDSZ és a Fidesz-KDNP is. A keresztény értékrenddel együtt a szociális igazságosságot is felvállalták. Ha egy táborban vannak, és ugyanazokért a célokért dolgoznak azonos elvek alapján, akkor illik is, hogy támogassák egymást. Ha egyetértve küzdünk és nem pártoskodva, akkor eredményesek is tudunk lenni. 
A részvétel nagyon fontos. Az eddigi tapasztalatok szerint az erdélyi magyarság szavazóinak 85% az RMDSZ jelöltjeire adta le szavazatát. Reméljük, hogy most is így lesz. De ettől függetlenül mindenki menjen el szavazni és lelkiismerete szerint szavazzon. 
Szavazni reggel 7 órától este 9 óráig lehet minden településen ott, ahol a tavasszal is leadták voksukat. Minden 18. évet betöltött polgár szavazhat, azok is, akik éppen átutazóban vannak valahol. Vigyük magunkkal érvényes személyi igazolványunkat. A mozgóurna igényléséhez előzetesen írásos kérelem szükséges.

Ajánló: Dr. Jakubinyi György érsek felhívása
Nyergestetői megemlékezés: Egy új Székely Kongresszus kell!
Magyarországon, 1914-ben a románok használhatták jelvényeiket
Tegye ezt mindenki tőle telhetően
100 éve világosan látta a ma baját
Orbán megszólalt - Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nincs eljárás




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése