2018. 03. 03.

Hirdetés: 2018. március 4.



1. Ma elsővasárnapi szentségimádás a ¼1 órás mise után 16 óráig.

Az EU-ban őshonos kisebbségek jogainak elismeréséért minden mise után aláírást gyűjtünk a sekrestyében. A személyazonossági szükséges.

2. Ma du. fél 5-től közösen végzett keresztúti ájtatosságot végzünk, szerdán és pénteken pedig fél 6 órától. A megfelelő felkészültséggel végzett keresztút teljes búcsúval jár. A keresztúthoz fűződő ígéretek az Egyházközségi Apostol 2. oldalán olvashatók.

3. A diákokat várjuk szeretettel a plébániai hittanórákra.

4. Szerdán jegyeskurzus 18 órától az altemplomban.

5. Az Aporok életéről szóló könyv bemutatására kerül sor március 6-án 18 órakor, a Magyar Főkonzulátus Gál Sándor utcai Eskü-termében.

6. Híveink adójuk 2%-ával támogathatják Plébániánkat az Egyházközségi Apostol kiadásában, vagy a Krisztus Világa havilap kiadását, ha a Salus Communis Egyesületnek ajánlják fel a 2%-ot. Űrlap a sekrestyében és a plébánián kapható.

7. A 24 órát az Úrnak elnevezésű ájtatosságot, Ferenc pápa kezdeményezését pénteken, március 9-10. között tarjuk. A lelkiségi csoportok beosztása a hirdető táblán megtekinthető. Ezt a 24 órát közös imával, elmélkedéssel, szentségimádással töltjük. Az áhítat ideje alatt gyónási lehetőséget biztosítunk híveinknek, hogy a kiengesztelődés szentsége által, még inkább együtt lehessenek az Úrral.

8. A Városházán március 9-én, pénteken 18 órától dr. Balázs Lajos, Nyergestető a lelkiismeret ágkeresztes-kopjafás temetője című könyvének bemutatója. 

9. Krisztus világa márciusi száma kapható. A tartalom: Az ember aranyfedezete; Keresztény nihilizmus; Szeretetláng és a magyarokra vonatkozó isteni ígéretek; a Sínai vagy Hóreb hegyről; Ég és föld között Istennel; Felvidéki értéktár 3. befejező rész; Krisztussal böjtölni; Kávé Jézussal; Gyermekmese; Örökkévalóság szent ablaka; keresztrejtvény stb. 
A februári szám egy nap alatt elfogyott volt. Most a márciusi számot igyekezzenek megvenni, amíg kapható!

10. Millenniumi-templomban szombaton az esti 18 órai mise után a Mercurium kvártett előadja Joseph Haydn: Jézus hét szava a kereszten c. művét.

Ajánló:
A kutya
Felépítem! 
A szeretet áldozata 
Imádkozzunk a magyar népért! 
Facebook böjt - Keresztúttal 
EURiszlám 
Magyarország sorsa a jövendőlésekben 
A világon elsőként Magyarországon é 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése