2020. 05. 16.

Hirdetés: 2020. május 17.


1. Vasárnap reggel 8, 11, du. 5 és este 7 órakor tartunk szentmisét. Hétköznap reggel 7 és este 7 órakor szentmise. A májusi ájtatosságot  az esti mise előtt egy negyedórával végezzük és közvetítjük.  
Ma a 11 órakor kezdődő szentmisét a Mária Rádió is közvetíti.  
Szécsenyben 10 órakor szabadtéri szentmise lesz.

2. A szabadtéren bemutatott szentmisék lehetőségét használjuk ki. A szentmisén résztvevők számára kötelező az előírások, többek közt a távolság betartása.

3. A persely adományukat a szentmise végén a Hősök oszlopa mellett elhelyezett kosárba tehetik. A szentmisék alatt gyónási alkalom van.

4. A templomaink napközben továbbra is nyitva vannak, hogy a hívek egyénileg is imádkozhassanak. A szenteltvíztartóban kézfertőtlenítő szer van, ha valaki a kilincset megfogta, akkor kezét fertőtlenítheti is.

5. Kedden Szent Antal kilenced, elmélkedés az esti 7 órás szentmisén. A Szent Rita kilenced pénteken az esti szentmisén tartott rózsaszenteléssel zárul.

6. Május 21-én, Áldozócsütörtök, Urunk mennybemenetele főünnep. Szentmisét végzünk 7, 11, 17 és 19 órakor.

7. Temetésen, keresztelőn 16 személy megengedett, távolabb többen is résztvehetnek.

8. Figyelmükve ajánljuk az Egyházközségi Apostolt. Szerdától kapható a Krisztus világa folyóirat április-májusi összevont száma.

„Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók, hanem minden helyzetben hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!” (Fil 4,6)

Magyarok Nagyasszonya - könyörögj érettünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése