2021. 10. 01.

A sötétség birodalma II. 16

Az ördög és az új világrend 16. - A sátán befolyása áthatja a társadalmat, beleérve a zenét is?
A sátán befolyása mindenek felett a zenében erős. Semminek sincs nagyobb befolyása, mint a zenének. Statisztikáink szerint a sátán legaktívabb Kanadában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Európában. Amit nagyon nehéz megérteni: egy időszakon át, melyet nehéz kiszámolni, de körülbelül 150 év alatt, és amely a huszadik század közepén kulminált, egy sátáni szervezet épült fel, melyet nagyon bizalmasan kezeltek, tagsági listákkal, központokkal, vezetőkkel és egy nagy bankszámlával. Ennek a szervezetnek nagy befolyása volt, és mint egy polip, átterjedt minden vezető intézményre, legyen az a fegyveres erők vagy az Egyesült Államok és Kanada szövetségi kormánya. Ez a szervezet aktív, és ma is készít terveket. Csak egy ilyen szervezet létével tudjuk megmagyarázni, mi is történik a világban. Kutatásainkból tudjuk, hogy létezik, amely a teendőket összehangolja, mivel minden jelenség egy irányba mozog. És ez az irány iszonyatos.
Napjainkban állandó változásokhoz vagyunk szoktatva. Ezek havonta, sőt hetente történnek. De amikor fiatal voltam, ilyesmi nem létezett. A világban stabilitás volt. Ma bizonyos erők úgy rendezik az ügyeket, hogy a világ állandó változásban legyen. Mindig! Arra kényszerítettek bennünket, hogy hozzászokjunk az állandó változáshoz. Ez nem csak a politikában igaz, hanem a mindennapi életünkben is. A munkaerőpiac ma igényli az utazást. Mindenkinek utaznia kell. A foglalkoztatási rendszer arra kényszeríti magát, hogy utazzon. Utaznia kell. Az állás arra kényszeríti a férjet, hogy Seattle-be menjen, míg a felesége Oklahomában marad, mert ez az egyetlen módja annak, hogy a család megéljen.
Manapság az emberek minden második vagy harmadik évben változtatják a munkahelyüket. És költözködnek. Néha az apa vagy az anya költözködik, miközben a család marad. Ez a felállás jellemző ma. És csaknem a családok fele egyszülős család. Aztán van egy másik változás, amely ennek a polipnak a nagyságát mutatja a mai társadalomban. Hozzászoktunk ahhoz, hogy a férfiak és a nők olyan ruhákat viselnek, amelyek testük valamennyi körvonalát mutatják. Akár tetszik nekünk, akár nem, azt várják tőlünk, hogy megszokjuk ezt. A tévé programjai és hirdetései megbotránkoztatnák a nagyszüleinket. Nekünk ma már a szemünk se rebben! A televíziós jelenetek meztelenséget is mutatnak. Nem törődünk vele. Ezt már megszoktatták velünk. Azt mondjuk: Ez így van manapság. 
Azután az angol nyelv illetlen szavai mindennaposak lettek a televízióban. És nem botránkozunk meg, ha ezeket a szavakat halljuk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy megbotránkozzunk, ha tévét nézünk. Nem engedhetjük meg, hogy megbotránkozzunk, ha az angol nyelv valamennyi illetlen szavát használják. Hozzászoktattak. Egy másik fejleményől is szólük. Egy-egy vacsora során az asztalnál már senki sem vonja össze a szemöldökét ennek hallatán: „Jocó már három éve él Marival, és nagyon boldogok.” Úgy reagálnak erre, mintha azt mondták volna, hogy Joe levágatta a haját. Amerikában ma azt, hogy Jocó és Mari együtt élnek anélkül, hogy összeházasodtak volna, teljesen normálisnak tekintik. Nézzük meg a dolgokat még egy lépéssel közelebbről. Valaki azt mondaná: Jocó és Mihály úgy határoztak, hogy nagyon szeretik egymást, és egész életükre egymás támaszai lehetnek. Ez azt jelenti, hogy homoszexuális kapcsolatban élnek. És el kell fogadni ezt a viszonyt. Nem szabad elutasítania. Ezt mondják: „Szokjál hozzá, öregem, mert így mennek a dolgok!”
Aki kifogásolja az élettársi kapcsolatokat vagy a homoszexuális együttélést, azt kiközösítik?
      Igen. Sőt kényszerítenek minket, hogy így gondolkozzunk, és ha tetszik, ha nem, el kell fogadnunk a tényt, hogy ezek a viszonyok uralkodnak. Mindenütt ezt látjuk! A férfiak és a nők összeköltöznek egymással, és léteznek homoszexuális kapcsolatok. Hé! Ha ezen a világon akarsz élni, el kell fogadnod ezeket a kapcsolatokat. Vannak olyanok, akik azt hirdetik: Hozzá akarjuk szoktatni az embereket, hogy testüket szexuális célokra használják, de az élet továbbadására nem. Ez a fogamzásgátlás.

– folytatjuk –


A II. rész:  Az ördög és az új világrend:

A sötétség birodalma II. 15.

 


A sötétség birodalma I. rész: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

Az ördögűzés valójában örömteli esemény 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése