2021. 10. 23.

Az ördög és az új világrend 19.

Az abortusz és a sátánizmus a társadalmat a pusztulásba vezeti.
A sátán jellemzője a gyilkolás. Minden sátánista jelölt három próbája közül az egyik az, hogy ki kell oltania egy életet. Ölniük kell. Kerítenek egy madarat, és kitekerik a nyakát, vagy megölnek egy kölyökkutyát, vagy megfojtanak egy macskát a többiek előtt. A gyilkolás a sátán jellemző vonása. A szelíd és irgalmas Jézus a sátánról azt mondta, hogy a sátán a hazugság atyja, és gyilkos volt kezdettől fogva. Az emberek mondhatják: „Amennyire mi tudjuk, soha nem ölt meg senkit.” Ó, dehogynem. A lázadása óta buzdított a gyilkolásra. A történelem folyamán ő buzdított az emberek testi megölésére. Az angyalok és az emberek lelkét már kezdettől fogva ölte. A gyilkolás a sátán biztos ismertetőjele.
Amikor New Yorkba érkeztem, nagyon jó fizikai kondícióban voltam. Meg tudtam védeni magam, és elhatároztam, hogyha megtámadnak, a másik hagyja majd ott a fogát, nem én. Most, be kell vallanom, ha engem megtámadnának, és választanom kellene a között, hogy én ölöm meg őt, vagy ő engem, hagynám, hogy megöljön. Nem szennyezném be vérrel a kezemet. Nem piszkolnám be a kezemet, hacsak nem valakinek a becsületét menteném, a hazámat védeném, vagy egy ártatlant oltalmaznék.
Van-e a sátánnak befolyása nemzetközi ügyekre?
Igen. Nem ismerünk minden részletet, de amit tudunk, az a következő: Van egy nemzetközi szervezet, amely formálisan a sátánnak van ajánlva. Tudjuk, hogy tagjai között nagyon fontos emberek is vannak. Olyanok, akiknek neve a nemzetközi hírekben szerepel. Közülük sokan kiemelkedő emberek: pénzügyi emberek, politikusok, akadémikusok, diplomaták… Mindig látszik, hogy összetartanak és támogatják egymást. Egyezményeket és nemzetközi kereskedelmi szerződéseket hoznak létre. Az ENSz-ben is ott vannak. E szervezet háttérben működik, amely kinyújtja undorító csápjait, és mindent megváltoztat. Azt tudjuk, hogy nagy hatalommal bír. Az emberek, akikből ez a szervezet áll, nem egy pincében üldögélnek, gondterhelten és összevont szemöldökkel, éles és gonosz pillantásokkal. Ezek gyakran köztiszteletben álló egyének, akik meg akarják szüntetni a vallást. Minden rosszért a vallást okolják. „Minden háborút a vallás okozott. A vallás az oka napjainkban az arabok és zsidók, a görögök és a törökök, az írek és az angolok, a szerbek és a horvátok, a flamandok és a vallonok közötti ellenségeskedésnek.” Meg akarnak szabadulni a vallástól. Ez a szervezet lázasan dolgozik a vallás mielőbbi eltávolításán. Az USA-ban az Egyház teljesen eljelentéktelenedett. Nincs semmi befolyása, hacsak nem halad a mostani korszellem, vagyis az uralkodó pogány gondolkodás sodrában.
Van még valami, amit tudnunk kell. A nagyobb nemzetközi értéktőzsdéken, minden nap dollár milliárdokat mozgatnak meg az értékpapírokra épült pénzügyi akciók. Azonban csak maroknyian vannak azok a pénzügyi emberek, akik uralják ezeket a piacokat. Ők jól tudják, hogy itt mi folyik. Ők a pénz urai. Ők irányítják a tőke és a beruházási javak áramlását az országok között. A tőke mindennapi áramlása nélkül az országok meghalnak. Ezek az emberek nemcsak a pénz urai, hanem ők döntik el, ki az, aki él, és ki az, aki meghal. Erről ők döntenek! Meg vagyunk győződve arról, hogy ezek szorosan a Lucifer táborához tartoznak. Céljuk: egy Isten nélküli világ létrehozása, amely embertelen, a szó általunk felfogott értelmében. Ránk erőltetnek változásokat az étkezésünkben, ruházkodásunkban, a tv- és rádióműsorokban és a filmekben. Mindezeket a változásokat, gondosan megtervezték. Célja sátáni: a keresztény civilizáció eltörlése. Az ördögnek kevés ideje van, hogy ezt megtegye, de már csaknem sikerült neki.
Milyen fegyvert használnak a kereszténység elpusztítására? Az egyik természetesen a kommunizmus. Sokat tudunk a kommunizmusról, ahol az emberek millióinak az életéből nagymértékben el távolították a kereszténységet. A marxizmust, ezt a furcsa tant Marx hozta létre, aki meghalt, mielőtt eszméit bármely országban is alkalmazták volna. Ezt a tant Lenin, az orosz forradalom vezére vette át, és az egész világon elterjesztette.  
 
 – folytatjuk – 
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése