2021. 10. 23.

Az ördög és az új világrend 17.

 
Az ördög és az új világrend 17. - Mit tehetnék ez ügyben, ha hatalmam lenne? – kérdezte a riporter Malachi atyát. A következőket kellene tenned: Elősegíteni a szexuális nevelést az iskolákban. Hangoztatott célja a gyermekek segítése lenne. Filmekkel és televíziós programokkal azt az eszmét támogatná, hogy a házasság előtti szexuális kapcsolatok teljes mértékben elfogadhatók. A hősnek mindig van egy barátnője, a hősnőnek mindig van egy barátja, és igencsak nyilvánvaló, mit csinálnak. De szemünk sem rebben az egészre. Az emberek különösnek találnák, ha ezek a párok nem kezdenének kapcsolatokat. Furcsa lenne. Az emberek azt mondanák, hogy a hős nem igazán férfi, vagy hogy a hősnő nem igazán nő.
A lehető legkorábban el kellene kezdened a szexuális nevelést. A gyermekeket megtanítani annak a használatára, amit ők kondomnak neveznek. Egyébként ez is egy olyan szó, amit évekkel ezelőtt soha nem mondtunk volna ki nyilvánosan. Ha tetszik nekünk, ha nem, ez a szó is elhagyja ajkunkat, hogy a fogalomhoz szokjanak a gyerekek. Tanulmányozzák az iskolában. Ezt teszik a hattól tizenhat éves korig a gyermekek New Yorkban és szerte az USA-ban. Megtanulnák a kondom használatának az okát. Látnák a kenőanyagokat. Meglátnák, hol van a kondom helye, és mi a szerepe. Így hozzászoknának ahhoz a gondolathoz, hogy a közösülés egészen normális dolog, és ez csak szex. A szexnek nincs köze a csecsemőkhöz. Nem azért közösülsz, hogy kisgyermeked legyen.
Ezek a gondosan elrendezett és kiszámított hatások olyan gondolkodásmódot hoznak létre, amely teljesen idegen a katolicizmustól. Ezek a hatások csak egy intelligens lénytől származnak. A terv olyan bonyolult és olyan jól összehangolt, hogy ezt valaki képes megszervezni a fizikai és emberi erőforrásokat, hogy létrehozza ezt a változást. Ezt a programot megszervezték.
Az ördög befolyása nyilvánvaló a törvényhozó testületek által világszerte „elfogadott” törvények megalkotásában? Ó, igen. Most a sátán szolgái számára a legnagyobb nehézséget az erkölcsi megítélés jelenti. Az erkölcsi megítélés annak a felbecsülése, hogy valami rossz-e vagy jó. Ezt a problémát úgy intézik el, hogy olyan helyzeteket hoznak létre, ahol morális ítélet nem lehetséges. Az embereket megoldhatatlan dilemma elé állítják. Egy ilyen lehetetlen választás az eutanázia. Azt mondják nekünk, hogy túl sok öregember van, és az orvostudomány életben tartja őket. Azt is mondják, hogy ezek nyomorba döntik a lakosság többi részét, ezért azt akarjuk, hogy eltűnjenek. Ez maga után vonja, hogy öregotthonokban öngyilkos tablettákat osztanak bárkinek. „Vedd be a fekete tablettát, és tűnj el!” Választható az a megoldás is, hogy az öregeknek azt mondjuk: „Nézd, már túlélted a társadalmi hasznosságodat. Ne edd fel a készleteinket. Menj Isten hírével!” A helyzet úgy van megszervezve, hogy két lehetetlen választási lehetőség van. Vagy rájuk költjük a pénzünket és koldusbotra jutunk, vagy odaadjuk nekik az eutanázia tablettákat. Ez egy lehetetlen választás, nem fogadhatjuk el. Az eredmény az erkölcsi érzék eltompulása. Nincs morális ítélet olyan értelemben, hogy az egyik helyes és a másik nem.
Egy másik terület, ahol nem lehetséges morális ítélet, a tinédzserkor előtti terhesség. Az USA nagy városai érintettek ebben. Mondják, hogy túl sok csecsemő születik gyermekektől. Az alternatívák: ezek a leányok vagy abortuszon esnek át, vagy ilyen fiatal korban adnak életet. Ez ugyancsak lehetetlen választás. Nem kétséges, hogy ma a legveszedelmesebb társadalmi jelenség a népességszabályozási mozgalom. Ezt arra használják fel, hogy évente több millió embei lény orvosok és nővérek általi meggyilkolását igazolják vele. Félelmetesen sok gyermeket ölnek meg évente. Az abortusz a sátán egyik győzelme.
Minden második exorcizmusban a démon győzelemként magasztalja az abortuszt. Az egyik alkalommal azt mondta: „Te a vacak áldozataidról beszélsz. Nekünk több mint 400 millió van belőlük.” A démonok csúfolódnak ezzel a 400 millió abortusszal. Ez a sátáni pedofília szertartásai során elpusztított gyermekek száma, akiket áldozatként ajánlanak fel. Az abortusz a sátán különös bosszúja Krisztuson.

– folytatjuk –

 

A II. rész:  Az ördög és az új világrend:

A sötétség birodalma II. 15.

A sötétség birodalma II. 16

**

A sötétség birodalma I. rész: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

Az ördögűzés valójában örömteli esemény 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése