2016. 03. 13.

Hirdetés: 2016. március 13.



1. Ma ½ 5-től keresztúti ájtatosság. Szerdán és pénteken pedig ½ 6 órától.
2. Március 15-én, kedden, nemzeti ünnepünkön megemlékezést tartanak 11 órakor a Petőfi Sándor Iskolában, du. 2 órakor a Nyerges-tetőn, du. 4 órakor a Gál Sándor szobornál, ahonnan felvonulunk a Vártérre, ahol az ünnepség folytatódik. Ha tehetjük vegyünk részt.
3. Jegyeskurzus szerdán 18 órakor.
4. A Krisztus világa márciusi száma, a heti katolikus sajtó és az Irgalmasság imakönyv is kapható a kegytárgyasnál.
5. A háromnapos lelki előkészületet húsvétra csütörtökön, pénteken és szombaton tartjuk az esti szentmisében. Az elmélkedéseket P. Bátor Botond  hargitafürdői pálos perjel tartja. A szentmise előtt és alatt gyónási alkalom.
6. A Városháza gyűléstermében Péntek délután hat órától H. Kováts János: Elhallgatott magyar találmányok címmel tart előadást.
7. Segíthet adója 2%-val, ha átutalja a plébánia vagy a Salus Communis Egyesület számlájára. Ezzel az Egyházközségi Apostol hetilapot és a Krisztus világa havilapot támogatja. Űrlapok a sekrestyében, a kegytárgyasnál és a plébánián kapható. Krisztus világa, 2016. Március - Szemle
8. Egy hét múlva Virágvasárnap, a hagyományos körmenetet a 11 órás szentmisén tartjuk, ezért a ¼ 1-es szentmise kimarad.
9. Szombaton Szent József ünnepe, a püspöki kápolnában a búcsús szentmisét délelőtt 11 órakor tartjuk.
10. Tévedésből az Egyházközségi Apostol lektorálatlan változata került ki a nyomdából, ezért a nemzeti ünnep rendezvényeinek és a Szent József kápolna búcsújának időpontja tévesen jelent meg a lapban. Ezért szíves elnézésüket kérjük.

Vasárnapi gondolat:  


1848. március 15-re emlékezve: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése