2014. 07. 20.

Hirdetés: 2014. július 20.



1. Krisztus világa július-augusztusi összevont száma megjelent - Krisztus világa 2014. július-augusztus - Szemle -, többek közt képes beszámoló található a Fekete Mária Zarándoklatról. A havilap kapható a sekrestyésnél és a kegytárgyasnál. Ára 3 lej. 
2. Szerdán jegyes kurzus d.u. 6 órakor az altemplomban.
3. Pénteken keresztelői felkészítő d. u. 6 órakor a hittanteremben.
4. A hétvégén, szombaton és vasárnap két templombúcsú lesz. A lázárfalvi egyházközség kérésére hirdetjük, hogy a Szent Anna-tói Szent Anna kápolna búcsúját július 26-án, szombaton tartják. Keresztutat járnak 11 órától, a szentmise fél 1 órakor kezdődik. 
A tavaly is autóbuszt fogadtunk, most is ezt tesszük, ezért aki el akar zarándokolni a Szent Anna búcsúra, ma és holnap iratkozzon fel a sekrestyésnél vagy a plébánián. Az autóbusz szombaton fél 9 órakor fog indulni.
Infó: A Szent Anna-tó kápolnáiról
5. Jövő vasárnap pedig a csíkszeredai Szécsenyben, a Deszkatemplom Szent Kinga búcsúját tart fél 1 órakor. Infó: Templomaink
Az ünnep szónoka, P. Balla Barnabás pálos atya lesz. Innen keresztaljával fél 12 órakor indulunk. Ezért a ¼ 1-es szentmise a Millenniumi-templomban jövő vasárnap kimarad. 
Mindnyájuknak áldott hetet, a szabadságolóknak pedig jó pihenést kívánunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése